שיפצתם שירותים ואמבטיה 2

• הוסף לסימניות
חבל שלא עושים חוזים מסודרים.

אני עושה ללקוחות שלי. תכניות מאוד מפורטות ובנוסף חוזה מפורט עוד יותר [לפחות 7-8 עמודים]
זה פותר תמיד המון בעיות.

לא את הכל כי תמיד הלקוחות גם מוסיפים חריגים ויש הפתעות במהלך העבודה.
אבל זה חוסך ים של כסף ללקוחות.

לגבי עצם השאלה. לוקחים משהו כמו 500-600 ש"ח למ"ר כולל עבודה והאריח עצמו [אם הוא לא יקר במיוחד]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חבל שלא עושים חוזים מסודרים.

אני עושה ללקוחות שלי. תכניות מאוד מפורטות ובנוסף חוזה מפורט עוד יותר [לפחות 7-8 עמודים]
זה פותר תמיד המון בעיות.

לא את הכל כי תמיד הלקוחות גם מוסיפים חריגים ויש הפתעות במהלך העבודה.
אבל זה חוסך ים של כסף ללקוחות.
נכון.
אשמח אם יש לך מידע מהימן לגבי יחס התמחור בין כלל השטח לבין תוספת גובה עד לתקרה של 30 ס"מ

• הוסף לסימניות
נקודה מאד חשובה לתשומת ליבך,
חיפוי עד למעלה עושים בד"כ רק באמבטיה שיש לה חלון לאוורור מלא של החדר ,
אם לא זה יכול לגרום לעובש בגלל שהלחות לא יכולה להיספג ,

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לעזרה
מנסיון
אני כרגע בהתלבטות האם שווה להוסיף חיפוי בשרותיים ואמבטיה עד למעלה ?
הגובה של התקרה 2.7 והקבלן נותן לי 2.1
אשמח לשמוע מעלות וחסרונות והאם התוספת הזו שווה את התשלום

• הוסף לסימניות
נקודה מאד חשובה לתשומת ליבך,
חיפוי עד למעלה עושים בד"כ רק באמבטיה שיש לה חלון לאוורור מלא של החדר ,
אם לא זה יכול לגרום לעובש בגלל שהלחות לא יכולה להיספג ,
האם זה נכון ?
כי לא בכל השרותים יש לי חלונות
אז עדיף לא לחפות על למעלה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה