- הוסף לסימניות
שלום לוותיקים ולמתחילים!!!
אשמח לחוו"ד על הפלונטר, על השיטה, ומה עלי להגיב.
אני עובדת עם מערכת מסויימת כבר כמה שנים, ויש בינינו ב"ה כימיה מצויינת, העבודה זורמת וכיף לי לעבוד איתם
לפי הפידבק שאני מקבלת מהעורכת- אני מבינה שגם היא נהנית ומעריכה את העבודה.
בד"כ אחת לתקופה יוצא גיליון מורחב, בו אני מציירת כמה עמודי קומיקס, במחיר סביר לגמרי.
השבוע כמעט סיכמנו על קומיקס לעיתון פסח, כשקיבלתי מהעורכת את ההודעה הבאה-
לגבי הקומיקס -- האמת ש-עדד שהתקבלה תשובתך הגיעה למשרד הצעה מצוינת לקומיקס ב-מחיר מוזל ממש (פחות מחצי מחיר שלך)
אם היה מדובר במשהו פרטי שלי ודאי הייתי מעדיפה בכ"ז ביצוע ברמה שלך אבל מבחינת המערכת, עד כמה שהמציעה היא - לא גרועה בכלל-- ההכרעה די ברורה.
כרגע לא סיכמתי איתה, צריכה לשמוע את העמדה שלך
יש לציין שאם מדובר בהצעה של פחות מחצי מחיר ממני, זה אומר פחות משלוש מאות ש"ח לעמוד, כשבכל עמוד 8-11 משבצות.
אשמח לקבל דעתכם בעניין, איך עלי להגיב- לא מבחינה אמונית או רוחנית
כי מבחינתי אם זה לא שלי- אין לי עניין לעשות זאת
אלא מצד השיטה שבדבר- מדובר בפירוש במחיר שובר שוק מכל הבחינות.
תודה מראש לכל תגובה מחכימה!!!!!!!
אשמח לחוו"ד על הפלונטר, על השיטה, ומה עלי להגיב.
אני עובדת עם מערכת מסויימת כבר כמה שנים, ויש בינינו ב"ה כימיה מצויינת, העבודה זורמת וכיף לי לעבוד איתם
לפי הפידבק שאני מקבלת מהעורכת- אני מבינה שגם היא נהנית ומעריכה את העבודה.
בד"כ אחת לתקופה יוצא גיליון מורחב, בו אני מציירת כמה עמודי קומיקס, במחיר סביר לגמרי.
השבוע כמעט סיכמנו על קומיקס לעיתון פסח, כשקיבלתי מהעורכת את ההודעה הבאה-
לגבי הקומיקס -- האמת ש-עדד שהתקבלה תשובתך הגיעה למשרד הצעה מצוינת לקומיקס ב-מחיר מוזל ממש (פחות מחצי מחיר שלך)
אם היה מדובר במשהו פרטי שלי ודאי הייתי מעדיפה בכ"ז ביצוע ברמה שלך אבל מבחינת המערכת, עד כמה שהמציעה היא - לא גרועה בכלל-- ההכרעה די ברורה.
כרגע לא סיכמתי איתה, צריכה לשמוע את העמדה שלך
יש לציין שאם מדובר בהצעה של פחות מחצי מחיר ממני, זה אומר פחות משלוש מאות ש"ח לעמוד, כשבכל עמוד 8-11 משבצות.
אשמח לקבל דעתכם בעניין, איך עלי להגיב- לא מבחינה אמונית או רוחנית
כי מבחינתי אם זה לא שלי- אין לי עניין לעשות זאת
אלא מצד השיטה שבדבר- מדובר בפירוש במחיר שובר שוק מכל הבחינות.
תודה מראש לכל תגובה מחכימה!!!!!!!
הנושאים החמים