שירות שמרטפון

• הוסף לסימניות
אני בהוט מובייל והמספר 0772609000 לא עובד לי,כנראה שזה חסום מהקומה הכשרה
למי יש מספר חדש?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תנסו במסר לקבל מספר חדש
026634000

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה זה השירות הזה

• הוסף לסימניות
ניתן לנסות ליכנס דרך פורטל התוכן של ימות המשיח דרך המספר הישיר או דרך הוואצפ ואח"כ שלוחה 8 (אם לא חסום) ז"א נכנסים לפורטל ואז במקום להקיש את אחד הספרות לוחצים את מספא הטלפון ואישור על #
תכניסו את המספר אולי בהתחלה המערכת תגיד שאי אפשר ואח:כ זה יכניס אותכם למערכת.

• הוסף לסימניות
מקפיץ.... כי מצאתי את עצמי מלפני 7 שנים....

שמרטפון החלו לגבות תשלום על השימוש.

כאשר יש 2 אפשרויות

או תשלום לחודש בסכום של - 8.9 שקלים

או תשלום לשנה - 82.8 שקלים (6.9 לחודש)

מנוי חודשי מחוייב אוטומטית בכל חודש, עד שתבטלו.

• הוסף לסימניות
זה משהו חדש שהשמרטפון התחיל לעולות כסף אשמח אם מישהו מכיר משהו באותו רעיון חינמי.
או הסבר איך ניתן להקים מערכת כזאת בימות המשיח או בפלטפורמה אחרת
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה משהו חדש שהשמרטפון התחיל לעולות כסף אשמח אם מישהו מכיר משהו באותו רעיון חינמי.
או הסבר איך ניתן להקים מערכת כזאת בימות המשיח או בפלטפורמה אחרת
תודה רבה
אני, עדיין מתלבט אם לשלם.
מצד שני המערכת כל כך טובה וומושקעת (אחרי כל השדרוגים) כך שזה באמת סכום קטן יחסית למי שיתרגל לסמוך על המערכת.
אם אני משלם על חדר מחשבים, על וירטואל מייל, אני ישלם אולי גם על זה בלית ברירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה