בקשה שירים באנגלית על החגים.

• הוסף לסימניות
שאלתי בפורום עידכונים ובקשות של מוזיקה, אבל אין לי שם אפשרות להגיב ולהקפיץ רק לפרסם נושא חדש, אז שואלת גם פה-
אני מחפשת שירים באנגלית לילדים ופעוטות על סוכות בעיקר אבל גם סתם על חגי תשרי.
יש למישהו שיכול להביא לי?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
זה יהיה חסד ממש!

• הוסף לסימניות
יש דיסק של ר' אלתר, על סוכות באנגלית ממש מוצלח
אני לא יודעת איה אפש להוריד את זה אני קניתח על נגן בגלפז אולי באתר שלהם אפשר לקנות
תחפשי גם באתר של https://mostlymusic.com/
אני גם מחפשת עןד אם אמצע אעדכן אותך

• הוסף לסימניות
תודה!
חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי

• הוסף לסימניות
שאלתי בפורום עידכונים ובקשות של מוזיקה, אבל אין לי שם אפשרות להגיב ולהקפיץ רק לפרסם נושא חדש, אז שואלת גם פה-
אני מחפשת שירים באנגלית לילדים ופעוטות על סוכות בעיקר אבל גם סתם על חגי תשרי.
יש למישהו שיכול להביא לי?
רוצה מייל של אחותי? היא גרה בגייטסהד והילדים שלה בגנים או בכיתות הנמוכות. משערת שהיא תשמח לעזור

• הוסף לסימניות

לא מצליחה לצרף את הוידאו לכאן...
תודה רבה רבה!!!
רוצה מייל של אחותי? היא גרה בגייטסהד והילדים שלה בגנים או בכיתות הנמוכות. משערת שהיא תשמח לעזור
אם לא מפריע לה, אני אשמח!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוריד את זה?
מישו ניסה?
אפשר להפעיל את הסרטון ישירות מהרשת בתוך נגן VLC ואז יש שם לחצן הקלטה (בשמאל למטה אדום עגול) ובסיום הצפיה בסרטון יש לך את הסרטון על המחשב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!

אם לא מפריע לה, אני אשמח!

היא תעזור בשמחה, תראי מה היא כותבת אבל - זה יעזור?
Songs for which age? I think there's not so many on Sukkot because there's no school after Yom Kippur for the little ones... There's lots of rosh hashana ones though

• הוסף לסימניות
אפשר להפעיל את הסרטון ישירות מהרשת בתוך נגן VLC ואז יש שם לחצן הקלטה (בשמאל למטה אדום עגול) ובסיום הצפיה בסרטון יש לך את הסרטון על המחשב.
עשיתי כהמלצתך. השאלה איפה על המחשב זה נמצא כעת? היכן אני אמורה למצוא את זה?

• הוסף לסימניות
נראה לי בתיקיית "וידאו" הרגילה (איפה שהמחשב שלי אמור להיות מסמכים הורדות תמונות וידאו)

• הוסף לסימניות
היא תעזור בשמחה, תראי מה היא כותבת אבל - זה יעזור?
Songs for which age? I think there's not so many on Sukkot because there's no school after Yom Kippur for the little ones... There's lots of rosh hashana ones though
אני צריכה לגיל שנה וחצי שנתיים, מבינה שאין היצע :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה