דרוש מידע שירים יהודיים וחסידיים במשקל 3

• הוסף לסימניות
לא ממש עדכני
רזא דשבת של מיכאל שניצלר.

ויש ’אם מצאתי חן בעיניך המלך... תנתן לי נפשי וכו’ ’
שהוא במקצב שלושה רבעים.

• הוסף לסימניות
וכולם מקבלים
ידיד נפש
הנני בידך
כתר
המלאך - הרצליך
קטונתי
באה שבת - שוואקי
חלקם 3/4 וחלקם 6/8

עוד?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היום הרת עולם
מזמור לדוד ה' רועי לא אחסר

אל הנער הזה- משלב את שתי המשקלים
6/8
ברוך קל עליון
שומר ישראל
מרחוק ה' נראה לי

• הוסף לסימניות
ישימך של אברהם פריד
גם המון מניגוני שבת בהרבה לחנים הם במשקל 3/4 או 6/8
כמו להתענג בברבורים אמנם יש לו הרבה גרסאות אבל אחד המוכרות למשל זה 3/4
ותוכל לראות שכמעט על כל שיר של שבת יש גירסא מוכרת 3/4

• הוסף לסימניות
המלאך הגואל עממי
הבט ימין וראה- מיאמי
משכיל לדוד- אייזיק הוניג

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, עוזר לי מאד,
למישהו יש עוד בזאנר פחות חסידי (מה שנקרא מוזיקה יהודית)?

• הוסף לסימניות
אחת שאלתי- מיאמי
משוך נועם -שוואקי
ברוך קל עליון
קה אכסוף
אבינו אב הרחמן
אחינו כל בית ישראל- נראה לי שזה של מרדכי בן דוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה