שירים ישנים משנות ה70

• הוסף לסימניות
אני צריך את השירים האלו בדחיפות ליום הולדת
1.כאן בארץ חמדת אבות תתגשמנה כל התקוות
2. אלי שלא יגמר לעולם

• הוסף לסימניות
זה לא משנות השבעים
1 זה מתקופת העליה השניה ו-2 מלחמת העולם השניה (חנה סנש)

• הוסף לסימניות
בבקשה

הגבעטרון פה בארץ חמדת אבות.

קבצים מצורפים

• הגבעתרון פה בארץ חמדת אבות.mp3
    KB 32 · צפיות: 107
  • הוסף לסימניות
הקודם לא עלה טוב!

מקוה שזה כן!

קבצים מצורפים

• פה בארץ חמדת אבות.mp3
    4.6 MB · צפיות: 110
  • הוסף לסימניות
בבקשה

ובשמחה!

קבצים מצורפים

• יום הכיפורים - ונתנה תוקף ( הגבעתרון ).mp3
    9 MB · צפיות: 105
  • הוסף לסימניות
ואם

היתה הכוונה להעלות את זה
עדיף למייל!
יש שירים שאני מעדיף לא להעלות לפה.
תשלחו מייל ואשלחץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

"לאחרונה, אנו עדים לרוחות זרות החודרות אל תוך - תוך שורותינו, אצל השורות הכי - הכי צפופות, וזה ממש לא מוצא חן בעיני!, כאן?, אצלינו?, שאני ישמע אתכם משוחחים על המבורגר?!, מאיפה, מאיפה אתם אמורים לדעת מה זה המבורגר?

אני מרגיש שיש כאן רפיון ידיים, סוג של קריצה לעולם הגדול, הנוצץ, המושך, אבל אסור לכם לשכוח. מי שמתחיל רק להתעסק עם מושגים אלו, בסוף הוא יבגוד בכל הערכים שהוא קנה כאן, הוא חושב שהוא יודע כיצד הוא מתחיל, אבל לא יודע איך זה יגמר,

אני יודע שישנם כאלו שחושבים לעצמם, נו. לא הפסדנו שום דבר, עדיף לצאת לעולם הרחב, אבל אני יודע אלו סכנות עורבות לכם שם, כמה שקר מתגלגל ברחובות, ולכן, אני! לא יוותר על אף אחד!,

ישבתנו יחד כל הצוות, צוות מדהים שחושב אך רק עליכם, והחלטנו, יש לשים סוף לשימוש בכל המונחים הרחוביים האלו, אסור, אסור לתת למצב הזה להתגלגל ולזרום כמו שהוא היה,

ולכן, אני מודיע, ומזהיר, ומתריע מראש, כל אחד, מקטן ועד גדול, שיתפס כשהוא משתמש בכל המונחים המערביים שאבותינו לא הכירו אותם, ייענש בחומרה, וכשאני אומר ייענש, הכוונה שהוא ייענש, ואין צורך להרחיב בסל העונשים המגוונים הנמצאים ברשותינו,

זהו עת מבחן, לכל אחד ואחד, כולנו, כל אחד אשר אוהב את העם שלנו, צריך לעמוד ולומר, כן אבא יקר ואוהב, אני אוהב את קוריאה, ואני יעשה את כל מה שאב האדמות מצווה, כי אני יודע שזה בה מדאגה, אמיתית,"
בעקבות ידיעה שפורסמה השבוע, כי בצפון קריאה, החליטו לפתוח במלחמת חורמה נגד מונחים מערביים, כגון המבורגר ודומהן....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה