מידע שימושי שירים לגן ילדים

• הוסף לסימניות
אני עורכת סרט לגן ילדים אשמח לשירים על כל הנושאים כגון שעת שינה,אכילה,וכו' מה שתוכלו להעלות יעזור לי מאד
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה מתאים לך אבל תנסי,
בהצלחה

קבצים מצורפים

• אצלינו בחצר.mp3
    5.1 MB · צפיות: 209
  • מי שטוב לו ושמח.mp3
    4.2 MB · צפיות: 253
  • אני נשאר אני.mp3
    5.1 MB · צפיות: 174
  • יש לי שתי ידים.mp3
    1.6 MB · צפיות: 188
  • כשאני נקי.mp3
    4.9 MB · צפיות: 193
  • עשר אצבעות לי יש.mp3
    2.1 MB · צפיות: 187
  • הוסף לסימניות
יש לי 2 תיקיות של שירי גן, עם שמות אקראי.
אין לי סבלנות לעבור עליהם ולבדוק מה הנושא של כל שיר,
אבל אם את רוצה אני יעלה לג'מבו את הכול ותסנני.
אני לא בטוחה שיש שם, לא יצא לי בשנים האחרונות לרקוד לצלילן(...), אבל סביר להניח שכן.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שיש שם, לא יצא לי בשנים האחרונות לרקוד לצלילן(...), אבל סביר להניח שכן.
אשמח מאד אם תוכלי לשלוח לי מה שיש לך
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל שירי גן, ממש יעזור לי

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד שתביא גם לי
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
מקווה שזה טוב לך

קבצים מצורפים

• 01 לילה טוב.mp3
    5.8 MB
  • 20 שיר ערש.mp3
    1.8 MB
  • 21 נומי נומי.mp3
    1.9 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה