שירים לימים נוראים

• הוסף לסימניות
למי יש שירים שיכניסו לאוירת הימים הנוראים שאין עליהם זכויות יוצרים ויכול להעלות?

יש כזה דבר בכלל? השירים הישנים שכבר לא נמכרים היום כמו: היום הרת עולם, אוחילה לקל, וכל מאמינים- מבד, וכו.

אחרי שגירשו אותנו מבית הכנסת:rolleyes: (באשכול הסמוך).. לפחות שהשירים יחברו אותנו לאווירה.

• הוסף לסימניות
את יודעת איפה יש?
אם זה פתוח לך באתרוג, יש בתיבת הנגינה של ערוץ 7. ממש כאן:
(תסתכלי בעיקר בחסידי לימים נוראים בטעם של פעם)

http://www.inn.co.il/Radio/Music.aspx/4/46

• הוסף לסימניות
מציעה מהנסיון שלי -
הולכים לגל פז. קונים את 'לחיים טיש ימים נוראים', סט של שלושה דיסקים. (שניים של ימים נוראים, והשלישי שירי תפילה כלליים). משלמים 70 ש"ח. מקבלים את השירים באותה הזדמנות גם לנגן, ממויינים ומסודרים. הולכים הביתה ונהנים מזה עוד שנים רבות.

(יש שם מכניסי רחמים, היום הרת עולם, ארשת שפתינו, ועוד עשרות שירים בכל דיסק. רובם חסידיים, חלקם כלליים/בסגנון ליטאי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;1775612:
מציעה מהנסיון שלי -
הולכים לגל פז. קונים את 'לחיים טיש ימים נוראים', סט של שלושה דיסקים. (שניים של ימים נוראים, והשלישי שירי תפילה כלליים). משלמים 70 ש"ח. מקבלים את השירים באותה הזדמנות גם לנגן, ממויינים ומסודרים. הולכים הביתה ונהנים מזה עוד שנים רבות.

(יש שם מכניסי רחמים, היום הרת עולם, ארשת שפתינו, ועוד עשרות שירים בכל דיסק. רובם חסידיים, חלקם כלליים/בסגנון ליטאי).

עד שגל פז יפתחו חנות ליד הבית שלי אהפך לזמרת בעצמי..
בינתיים אין לנו לא גל פז ולא שירים, לא בי"כ לנשים, ולא תקיעות עם הילדים..
לא מתלוננת. רק מתפייטת:)
לפחות יש את פרוג.
ואם אין זכויות יוצרים אשמח לקבל.

• הוסף לסימניות
קניתי בעזרה ואחוה דיסק אחד מתוך מה שהציעה רותי במחיר של 10.90 ש"ח.
כולו בסגנון חסידי, אם זה מתאים לך.

• הוסף לסימניות
לפחות יש את פרוג.

בגרינטק יש את מרבית הדיסקים ברכישת זכות הורדה, מומלץ מאוד!!! (גם מבחינת מחיר, וגם מבחינה הלכתית ומוסרית...)

מצורף לינק לדיסק לחיים טיש ימים נוראים ב20 ש"ח

• הוסף לסימניות
אם מעניין אתכם, עכשיו לחיים טיש במבצע על דיסקים ימים נוראים להורדה 10 ש"ח לדיסק (לפני מע"מ, עוד 1.8 ש"ח...) לענ"ד שווה, במיוחד למי שאוהב/ת את הסגנון.
מצו"ב קישור https://lchaim.co.il/collections/ימים-נוראים
(ובכלל הרבה פעמים לפני חגים מבצע על דיסקים קשורים)
מצו"ב קובץ מתנה שהם שלחו ללא תנאי רכישה.
חתימה וגמר חתימה טובה לשנה טובה ומתוקה!

קבצים מצורפים

• היום הרת עולם.mp3
    1.9 MB
  • 15-כל נדרי.mp3
    4.9 MB
  • הוסף לסימניות
פתאום אני רואה שזה אשכול ישן בן 10 שנים!!!
לפחות יש את פרוג.
ואני מאוד מקווה שכבר פתחו גל פז לידכם, בית כנסת לנשים (:eek::eek:) עם תקיעות לילדים.

או שלפחות כבר הפכת לזמרת......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה