דרוש מידע שירים עם מילים מהמקורות חוץ מתנ"ך

• הוסף לסימניות
תנו שמות של שירים עם מילים מהמקורות אבל לא פסוקים מהתורה, תהילים וכו'...

כמו לדוגמא השיר: "מי שאוהב" - מילים של הרמח"ל במסילת ישרים.

עדיף ממש מילים פחות מוכרות

אלפי תודות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
"ואמנם האיש הזוכה" החזו"א באגרות
"דדא ביי כולא ביי" מהגמרא נראה לי
"אם היו בני אדם מרגישים" של האור החיים
"יש עניין שנתהפך הכל לטובה" רבי נחמן
"ואפילו בהסתרה" נראה לי גם רבי נחמן?
תודה. עוזר לי ממש.

עוד דוגמא: השיר "העונג האציל" - מילים של החז"וא - (שיר מדהים, אגב.)

אני אדייק את הבקשה, מעדיפה שירים עם מילים פחות מוכרות אבל מהמקורות...

• הוסף לסימניות
״ירצה צום עמך״ - יצחק מאיר וישי ריבו, מילים מסליחות של ערב יום כיפור.
מתאים?

• הוסף לסימניות
חזור בך - יוסף חיים שוואקי
ואילו - משה פלד [מהמלחינים]משיר היחוד של יוה"כ

• הוסף לסימניות
"כשירצה אדם לברר בעיניו שום דבר יפה יפה"
"למה נקרא שמו הר המוריה"
"כל המשמח חתן וכלה"
"תניא אמר רבי ישמעאל"

• הוסף לסימניות
מצוה גדולה להיות בשמחה תמיד
כל העולם כולו
אדרבה תן בלבנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה