שירים שהפקתי לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
מצורפים 2 שירי פתיחה למקהלה שעכשיו גמרתי לעבוד עליהם.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם!
כל הארה תתקבל בברכה!
שירת נשים
לכל המעונינת יש לי מאגר גדול של שירים למקהלות כולל שירים עם מילים (לא פסוקים)

קבצים מצורפים

• פתח ליביM כל הזכויות.mp3
    5.6 MB · צפיות: 39
  • אשרינוM כל הזכויות.mp3
    5.1 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
בגדול נשמע טוב מאד! קולות מתוקים מאד!

יש קטעים שהקול שני נשמע בלום כאילו חסום עם איזשהו אפקט.
ולענ"ד קצת ארוךךך (4:50 דק' שיר של פסוק אחד...)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
שיר מולחן? לא מכירה ת'מנגינה...
לדעתי-
כדאי להוסיף עוד קצת שכבות במנגינה, לעבות אותה.
האוהו בסוף יפה, אבל הקול שני שלו כבד קצת.
אגב, שמך נראה לי בחיריק. תבדקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמחם;1427048:
יפה מאוד!
שיר מולחן? לא מכירה ת'מנגינה...
לדעתי-
כדאי להוסיף עוד קצת שכבות במנגינה, לעבות אותה.
האוהו בסוף יפה, אבל הקול שני שלו כבד קצת.
אגב, שמך נראה לי בחיריק. תבדקי.
את מתכוונת לשיר 'פתח ליבי'? זאת לא מנגינה מולחנת, זה שיר של ליפא שמעלצר שהחלפתי לו את המילים.
בדקתי את המילה שמך וזה כמו שהקלטנו (בשווא)

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
מלבד שבשיר פתח ליבי השירה נשמעת מתוך מים עמומה כזו, נראה שמשחק קצר באקולויזר יחזיר את התדרים שנעלמו. (או שיש בעיה במיקרופון)

• הוסף לסימניות
אהבתי את המיקצב של "אשרינו" ("פתח ליבי" ירד לי משהו כמו 7 שניות ונקטע) והקולות מדהימים, חלקים ומלטפים באוזן!

אבל חבר'ה, "חדוי" מצטנעת כאן יתר על המידה... ההפקות הכי טובות שלי יצאו מאולפנה... למי שצפה ב"לכו בנים" שלי, גם "אות כבוד" יצא ממטבחה- קולות מעולם אחר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה