אשמח מאוד למי שיש שירי יומולדת באידיש. וכן שירי ט"ו בשבט. תודה ענקית!
1 100לפת משתמש פעיל 31/1/23 הוסף לסימניות #1 אשמח מאוד למי שיש שירי יומולדת באידיש. וכן שירי ט"ו בשבט. תודה ענקית!
ר רצוני לעשות רצונך משתמש מקצוען • 31/1/23 הוסף לסימניות #2 היינט איז א געבארט'ס טאג... סליחה אם לא אייתתי נכון, אשמח להערות!
1 100לפת משתמש פעיל 31/1/23 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י רצוני לעשות רצונך: היינט איז א געבארט'ס טאג... סליחה אם לא אייתתי נכון, אשמח להערות! לחצ/י כדי להרחיב... היי, תודה על ההיענות המהירה. אני מחפשת שירים להורדה. לא מילים...
נכתב ע"י רצוני לעשות רצונך: היינט איז א געבארט'ס טאג... סליחה אם לא אייתתי נכון, אשמח להערות! לחצ/י כדי להרחיב... היי, תודה על ההיענות המהירה. אני מחפשת שירים להורדה. לא מילים...
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת