בקשה שירי פעוטות בעלי תוכן רוחני

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח אם תוכלו לצרף שירים שמיועדים לפעוטות: כמו על ברכות השחר, שבת וכו'.
תודה

• הוסף לסימניות
מכירה רק באנגלית אם עוזר לך.
אבל תמציאי שירים על בסיס מנגינות מוכרות.

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח אם תוכלו לצרף שירים שמיועדים לפעוטות: כמו על ברכות השחר, שבת וכו'.
תודה
יש המון!
תוכלי לקנות את הדיסקים של ר' אלתר, שרה זילברברג, מלכהלי ועוד רבות אחרות שמוציאות דיסקים יפהפיים שלא נמצאים ברשת.
אם את רוצה, יש לי מנגינות מתוקות של שירי נשמה לפעוטות. , כמו המנגינה של אדון עולם, אני מאמין וכו'
יכולה להעביר לך, אבל לא דרך האתר (זכויות יוצרים, אם כי לא ידוע לי מי הם)

• הוסף לסימניות
חפשי בגוגל Jkids
יש בעברית ובאנגלית

• הוסף לסימניות
יש המון!
תוכלי לקנות את הדיסקים של ר' אלתר, שרה זילברברג, מלכהלי ועוד רבות אחרות שמוציאות דיסקים יפהפיים שלא נמצאים ברשת.
אם את רוצה, יש לי מנגינות מתוקות של שירי נשמה לפעוטות. , כמו המנגינה של אדון עולם, אני מאמין וכו'
את יכולה להעביר דרך המייל?

• הוסף לסימניות
יש המון!
תוכלי לשלוח לי במייל?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש המון!
אני גם אשמח שתעבירי לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה