origami שירשור פרמטרים בלינק גישה לטופס אוריגמי - שדה כתובת

• הוסף לסימניות
היי חברים
אתגר שלא הצלחתי לפתור אותו
בטפסי אוריגמי ניתן לשרשר על הלינק שדות מסוימים עם ערכים מושתלים וככה לגשת לטופס שכבר חלק מהמידע נמצא בשדות שהוגדרו
אממה, שמה שמפריד בין שדה לשדה זה התו ,
(למי שלא יודע זה הולך ככה ?fields=fld_2156:אברהם,fld:כהן)
כדי להכניס ערך בשדה כתובת זה צריך להיות ערך מדויק
לכן בעצם כשאני שם ערך לשדה הכתובת הוא לא קולט הזה כי ה , נחשב כמעבר לשדה הבא ולכן הערך נקטע
לדוג' אני כותב ירושלים, ישראל במייק זה היה עובר ונקלט, כאן הוא יכניס רק את הירושלים, ובגלל שזה לא מזוהה ככתובת מלאה, הוא לא יכניס אותו בכלל

האם יש לזה פיתרון בכלל
(אולי עם נקודות ציון)
@David Hadas

• הוסף לסימניות
%2C במקום הפסיק, הולך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תהליך מתגלגל, כלומר לעדכן שדה עזר, ובעת יצירת המופע או עדכון, הוא יעדכן את שדה הכתובת בתהליך

בכלל לפי מה שזכור לי אין אפשרות לעדכן שדה כתובת בפרמטרים משורשרים, גם אם לא היה בזה פסיק, אבל אולי זה כבר השתנה

• הוסף לסימניות
אולי תהליך מתגלגל, כלומר לעדכן שדה עזר, ובעת יצירת המופע או עדכון, הוא יעדכן את שדה הכתובת בתהליך

בכלל לפי מה שזכור לי אין אפשרות לעדכן שדה כתובת בפרמטרים משורשרים, גם אם לא היה בזה פסיק, אבל אולי זה כבר השתנה
זה פיתרון חלקי
כי אז אני לא נותן לו לערוך את הכתובת
אני רוצה שבשלב מילוי הטופס הוא כבר יראה את הערך ברירת מחדל עם אפשרות עריכה
אבל אולי באמת אוכל לעשות זאת רק בתהליך עבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה