דרוש מידע שיר באולפן

• הוסף לסימניות
מחפשים להקליט שיר במחיר מוזל אצל תלמידי/ות קורס אולפן או מתחילות
נשמח למידע

• הוסף לסימניות
באיזה עיר?
ומה התקציב?
וכמה שרים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רינה פינקל - בבני ברק.
ממליצה מאד מנסיון.

קבצים מצורפים

• מנפלאות האולפן - מיקס ומאסטרינג-לפני ואחרי.mp3
    6.8 MB
  • הוסף לסימניות
מוזמנים אלינו אל אולפני סולו מיוזיק הר נוף
0525173489.

• הוסף לסימניות
סליחה ל

sol key​

היות והודעת בפורום

שכל מי שיתרום דרכייך לעזר מציון וישאיר הוכחת תרומה יכנס להגרלה על הקלטת שיר חינם
אני תרמתי אבל משום מה אין לי אפשרות לענות לך באותה הקישור
אז אני מצרף כאן הוכחת תרומה ונא לעדכן אותי באיזה שהוא דרך האם זה הגיע אלייך (אולי בהודעה אישית - אני לא מנוי פרימיום אז אני לא יכול)

להלן הוכחת תרומה:

מזהה עסקה בעזר מציון
4YN28764FA985320T

שילמת ‪₪60.00 ILS‬ ל-Ezer Mizion
תאריך העסקה
30 בינואר 2024
בעל עסק
Ezer Mizion
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
+972 036144522
כתובת למשלוח
סיכום ביניים‪₪60.00 ILS‬
סה”כ‪₪60.00 ILS‬
תשלום‪₪60.00 ILS‬
חיוב זה יופיע בדף פירוט עסקאות כרטיס האשראי שלך בתור' PAYPAL *EZER MIZION'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה