בקשה שיר- היה לנו בית מקדש מפואר...

• הוסף לסימניות
אם לא הסתדרת עדין בשמחה תשלחי לי לאישי ואשלח לך (כנראה אפשר לעלות פה קבצים רק MP3 וזה משום מה פורמט אחר) כמובן שאין לי מושג לגבי זכויות יוצרים אבל נראה לי שאם לא עושים בזה מסחר זה בסדר
יש מצב שתשלחי לי גם?
6764710@ גימל ...

• הוסף לסימניות
אולי מישהי יודעת אם צריך להתיחס להודעה כזו ?
זה קורה לי כשאני מנסה להתקין מחדש את הפורמט פקטורי
תודה
1700519442491.png

• הוסף לסימניות
אם לא הסתדרת עדין בשמחה תשלחי לי לאישי ואשלח לך (כנראה אפשר לעלות פה קבצים רק MP3 וזה משום מה פורמט אחר) כמובן שאין לי מושג לגבי זכויות יוצרים אבל נראה לי שאם לא עושים בזה מסחר זה בסדר
אשמח אם תוכלי לשלוח לי גם,
pr4198194@ גימייל...

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל למייל
on058324...

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל לגימייל
BGY7117

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שירים ווקאלים לשלושת השבועות מי שרוצה שיבקש
הכנתי וערכתי את השיר
שיר למעלות של אבי מן בגרסה ווקאלית
אם זה חסום בנטפרי אני לא יוכל לישלוח להם כי אני באתרוג
אז מי שהוא יכול לישלוח להם בקשה לבדיקה
תודה רבה
האזנה עריבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה