שיר התורה וכי הם חיינו

• הוסף לסימניות
למישהו יש את 2 השירים האלו?
שיר התורה: אם היו בני אדם מרגישים...
כי הם חיינו... ואהבתך...

אבל לא בהברה חסידית. ז"א או בהברה אשכנזית, או בלי הברה.

• הוסף לסימניות
גם אני חיפשתי כי הם בהברה ליטאית ולא מצאתי

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שאני רוצה, בהברה ליטאית!
תוכלי לשלוח לי?

• הוסף לסימניות
כתבת כי הם בהברה ליטאית,
למה התכוונת ? :)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

חייב לשתף אתכם במשהו שנתקלתי בו השבוע ואני עדיין בהלם מהביצועים.

בתור מי שיוצא לו לתמלל לא מעט (שיעורים, ראיונות וכו'), עברתי את כל ה"מדורי גיהנום" המוכרים: להקליד מילה במילה, להריץ אחורה אלף פעם, או לנסות כל מיני AI שנופלים ברגע שהמגיד שיעור אומר מילה בארמית או עובר להברה אשכנזית/חסידית.

בקיצור, מישהו המליץ לי על כלי חדש בשם אלף בוט. הייתי סקפטי (כי כבר ניסיתי הכל), אבל נתתי צ'אנס.
ות'אמת? זה עולם אחר.

פשוט זרקתי לשם קובץ, ותוך כמה דקות קיבלתי טקסט שהייתי צריך לתקן בו אולי 5% (!).
הדבר הזה פשוט מבין את ההבדל בין "רש"י" ל"ראשי", מזהה ציטוטים מהתנ"ך, ולא נשבר מ"אביי רבא" (כבר היו מקרים של "הבעיה ורובה" 😂).

(בעברית רגילה זה אפילו יותר טוב ומדויק ברמה של כמעט 100% אפילו בהקלטות באיכות לא משהו)

זה חוסך ים זמן, במקום לשבת שעות, מקבלים בסיס מוכן ועושים רק תיקונים קטנים ועריכה.
גם הממשק נוח מאוד, יש נגן כזה שאם לוחצים על מילה בטקסט - הוא משמיע בדיוק את השניה הזו בהקלטה, וחוסך את החיפוש המעצבן של השנייה המדויקת בהקלטה...

בקיצור, למתמללים, עורכי עלונים או סתם מי שרוצה סיכום של שיעור, ממליץ בחום לבדוק את זה לפני שאתם שוברים את האצבעות.

זה הקישור:

נ.ב. הם נותנים שם חצי שעה ראשונה חינם בלי אשראי ובלי בלאגן, אז שווה פשוט לבדוק.

1765284610094.png
1765284642890.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה