שיר יפה שאני באמצע עבודה עליו

• הוסף לסימניות
אמנם יש בו הרבה בלאגן כי זה מלא ערוצים וצריך עוד לשחק עם אפקטים ומיקס, אבל העלתי אותו לפה כדי שתהנו ממנו וכמובן חוו"ד עליו.

חבר שר והלחין, ואני המעבד של רוב השיר -38 ערוצים, וכמובן הטכנאי.

נ.ב. בסוף השיר אחרי ה- "נאום, נאום, נאום", אמורה להיות המילה "השם" ואז סיום השיר, נקליט אותה אי"ה...:)

בבקשה

קבצים מצורפים

• כה אמר -חצי עבודה.mp3
    7.2 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יפה יפה.
הארות?
את הפסנתר להפריד מהזמר על ידי הנמכת הווליום שלו.
אם כבר עושים עיבודים וכו', שווה לקחת גיטרה בס, בעיקר בקטעי הברקסים בסוף, חבל"ז תתאר לעצמך, את הסירנה היורדת של הבס בסינכרון עם התופים, שהגיטריסט מותח את היד שלו לאורך המיתר...
הפדל בס של התופים לא נשמע טוב, צריך להוסיף לו בס.
מה דעתך לשלב חליל צד?
יש כמה פעמים שהזמר מפקשש עם הטונים בהתחלה, כדאי לתקן.
בקטע של המודולציה, (כשהטון עולה) צריך להוסיף תזמור ונפח משהו סוחף יותר. ריק שם.
זה ככה מלמעלה...

• הוסף לסימניות
אברימי, אני רואה שעשית לי ת'עבודה, ייש'כייח, :)
מקווה שייצא משהו מרשים בסוף

נ.ב. מה דעתם של האנשים כאן בפורום על השיר עצמו?

• הוסף לסימניות
לדעתי שיר יפה מאוד.

יהי רצון שנזכה במהרה ל "שבו מארץ אויב". ועד אז "ווין מאמע ווין"...

• הוסף לסימניות
השיר בכללותו זורם וקליט.

זה מקצב בלאדה של קורג, הא?
עליתי עליך...

אני בד"כ מעדיף להכין לעצמי מקצב ייחודי עם מעברים שונים.
חוצמיזה אני לא אוהב את הסנר הזה - חסר לו בס.
את החשמלית אפשר להגביה קצת.
חסר לי גיטרה אקוסטית לקטעי של שקט בין השירה.
האפקט בהתחלה ובסוף מזכיר לי...

פופקו! מה עם סולו חשמלית קורע קצת, הסופארן קצת נבלע.
ותגיד לזמר שלא יעלה ( ו ש ב ו!!! ) אם הוא לא יכול.

• הוסף לסימניות
תראה הפלייבק בעיקרון כבר גמור, אפילו שאפשר להוסיף עוד קטעים של חשמלית וכדו', ואולי כן נוסיף אני עוד לא יודע, לגבי ה "ושבו" זה נכון, יש שם צרחה ולא שירה פלוס זיוף... :)

נסדר גם את זה.

וכמובן אתה מוזמן כאן לפורום אם אתה מתעסק בכל הנושאים האלה, לעלות יצירות וכדו'.

• הוסף לסימניות
שיר מדהים! ביצוע מדהים!
לדעתי, אחרי המודולציה, תן אקורדים עם קולות של מקהלה. את התופים הייתי מחליף לאמיתיים (תלוי בנגישות כמובן). מצטרף להערות לגבי הזיופים הקלים אצל הזמר.

• הוסף לסימניות
מה בסוף יצא עם השיר הזה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה