מקפיצהיש לי שיר מאלף.
אם את מעוניינת
פני במייל
מקפיצה שוב...אני מחפשת שיר לסבא וסבתא שניתן לחבר עליו ריקוד. יש כזה?
תוכלי לשלוח ליאת המנגינה?כתבתי פעם שיר במנגינת "דוד מלך ישראל- מזל טוב" (אם תרצי אשלח לך את השיר המקורי שתדעי להדביק למנגינה)
מצרפת פה את השיר
הוא ארוך יחסית ולכן תוכלי לקצר / לצנזר / לקחת שורה מפה ומשם כיד הדמיון הטובה
מקווה שזה יעזור לך
כתבי לי אם תרצי את המנגינה
אודה מאד אם תוכלי לשלוח לי את השיר RHOFF60 גימייל קוםאנחנו עשינו שיר לחמי וחמותי+ הקלטה באולפן אם תרצי אני ישלח לך את השיר אבל תצטרכי לשנות את המילים בהתאם כי חלק מהמלל הוא בהתאמה. אם את רוצה תשלחי לי באישי את המייל שלך ואני ישלח לך את השיר
אודה מאד לקבל RHOFF60 גימייל קוםיש לי שיר מאלף.
אם את מעוניינת
פני במייל
אשמח לקבל בדחיפות את השיר שאי סביב עניך
תודה רבה
מקפיצה, אשמח למנגינה. תודה רבה!!!כתבתי פעם שיר במנגינת "דוד מלך ישראל- מזל טוב" (אם תרצי אשלח לך את השיר המקורי שתדעי להדביק למנגינה)
מצרפת פה את השיר
הוא ארוך יחסית ולכן תוכלי לקצר / לצנזר / לקחת שורה מפה ומשם כיד הדמיון הטובה
מקווה שזה יעזור לך
כתבי לי אם תרצי את המנגינה
לילדים יש את הרעיונות הכי טוביםקופצים על האשכול-
צריכים סרטון קצר של הילדים המביעים-
מה סבתא תעשה לאחר הפנסיה.(הסבתא פורשת בשלב זה).
נשמח לכל בדל של רעיון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים