שיר למצגת לסבא וסבתא

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב את האשכול
אני צריכה שירים
אשמח אם תוכלו לשלוח לי תודה לכולן!!!
bw3173367 גימייל....

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שיר לסבא וסבתא שניתן לחבר עליו ריקוד. יש כזה?

• הוסף לסימניות
כתבתי פעם שיר במנגינת "דוד מלך ישראל- מזל טוב" (אם תרצי אשלח לך את השיר המקורי שתדעי להדביק למנגינה)
מצרפת פה את השיר
הוא ארוך יחסית ולכן תוכלי לקצר / לצנזר / לקחת שורה מפה ומשם כיד הדמיון הטובה
מקווה שזה יעזור לך
כתבי לי אם תרצי את המנגינה
תוכלי לשלוח ליאת המנגינה?
תזכי לצוות

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שיר לחמי וחמותי+ הקלטה באולפן אם תרצי אני ישלח לך את השיר אבל תצטרכי לשנות את המילים בהתאם כי חלק מהמלל הוא בהתאמה. אם את רוצה תשלחי לי באישי את המייל שלך ואני ישלח לך את השיר
אודה מאד אם תוכלי לשלוח לי את השיר RHOFF60 גימייל קום

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל בדחיפות את השיר שאי סביב עניך
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כתבתי פעם שיר במנגינת "דוד מלך ישראל- מזל טוב" (אם תרצי אשלח לך את השיר המקורי שתדעי להדביק למנגינה)
מצרפת פה את השיר
הוא ארוך יחסית ולכן תוכלי לקצר / לצנזר / לקחת שורה מפה ומשם כיד הדמיון הטובה
מקווה שזה יעזור לך
כתבי לי אם תרצי את המנגינה
מקפיצה, אשמח למנגינה. תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
קופצים על האשכול-
צריכים סרטון קצר של הילדים המביעים-
מה סבתא תעשה לאחר הפנסיה.(הסבתא פורשת בשלב זה).
נשמח לכל בדל של רעיון.

• הוסף לסימניות
קופצים על האשכול-
צריכים סרטון קצר של הילדים המביעים-
מה סבתא תעשה לאחר הפנסיה.(הסבתא פורשת בשלב זה).
נשמח לכל בדל של רעיון.
לילדים יש את הרעיונות הכי טובים
אבל אפשר לחפש אותם ולצלם סבתאלהקוראת 'המודיע'
אפשא לצלם הולכת לטיולים
קונה ממתקים לנכדים המתוקיםן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה