שיר לעריכת בר מצוה לצרפתים דחוף?

• הוסף לסימניות
לעריכת בר מצוה לצרפתים מה נראה לכם מתאים לשיר בתקציר? סגנון?
לשוואקי יש שיר עם מילים בצרפתית? מה השם של השיר? מה המילים?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה זה דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להזכר מה השיר של שוואקי עם המילים בצרפתית, מה גם שזה כמה מילים.
אבל אני בתור צרפתייה במקור, לא בטוחה שהייתי רוצה שיר בצרפתית דווקא, הייתי שמחה על משהו יהודי....
הכי טוב לשאול אותם דוגרי בעניין, אני בנתיים אחפש את השיר בצרפתית בכולופן, למקרה שזה יעזור לך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;832721:
אני לא מצליחה להזכר מה השיר של שוואקי עם המילים בצרפתית, מה גם שזה כמה מילים.
אבל אני בתור צרפתייה במקור, לא בטוחה שהייתי רוצה שיר בצרפתית דווקא, הייתי שמחה על משהו יהודי....
הכי טוב לשאול אותם דוגרי בעניין, אני בנתיים אחפש את השיר בצרפתית בכולופן, למקרה שזה יעזור לך....

מה למשל יהודי אצלך??

• הוסף לסימניות
....

שירים עתיקים מלפני כמה שנים טובות ולא ה"היפ הופ" שהולך היום.
דוג'??
אברהם פריד ומרדכי בן דוד הישנים, בן ציון שנקר, דוד וורדיגר,
ועוד...
חסר?
אין לי שיר מסויים שכן יכול להתאים,

• הוסף לסימניות
ובכלל....
אין לשוואקי שיר בצרפתית....
הוא הופיע בצרפת, והוא קצת מדבר בצרפתית אבל לא שר, זאת המסקנה מהחיפוש שערכתי...
אם כן תמצא משהו, אז בשביל הסקרנות - אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;832773:
וזכני?
בן של מלך?
וזכני, אוקי....
בן של מלך? של מידד? - אני אישית לא אוהבת, אבל אפשר לשאול את המשפחה מה השיר האהוב על החתן בר מצווה ולשים לפי טעמו....
הצלחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה