דרוש מידע שיש - התייעצות על שיש פורצלן ועל צבע בהיר

• הוסף לסימניות
יש לי שיש פורצלן כהה (חברת אסקלה) כמה חודשים, בינתיים ב"ה מרוצה מאד מאד. מקווה שבעז"ה ישאר ככה.
מניחה חופשי סירים ותבניות רותחות, ובמקביל נזהרת שלא יקבל מכה משמעותית.
ברור אבל שהחומר הוא יחסית שביר, הייתה לנו דוגמית קטנה בפגז' של האוטו לכמה זמן, לא עברה טלטלות מיוחדות או תאונה ולמרות זאת נדפקה וקיבלה שברים בצדדים.

• הוסף לסימניות
לדעתי, החלטה טובה
בסופו של דבר העוגמת נפש שיש כשיש נשבר כששלמו 30000 ש"ח על זה לא שווה היופי
ויש בקוורץ דברים מהממים
קוורץ לא חסין שברים. במיוחד לי כיריים ופינות . מכירה יותר ממשפחה אחת שכעבור תקופה לא ארוכה, משפחה אחת אפילו בתוך שנה שחטפו סדקים רציניים ומכוערים בשיש מקוורץ

• הוסף לסימניות
לא מכירה בחברות אני רק יודעת לונר מנסיון
שהכהה הוא סיוט- רואים עליו הרבה יותר מבהיר
כל טיפת מים ,נורא!
ןהדוגמא ששמת למעלה היא די פרקטית.

• הוסף לסימניות
קוורץ לא חסין שברים. במיוחד לי כיריים ופינות . מכירה יותר ממשפחה אחת שכעבור תקופה לא ארוכה, משפחה אחת אפילו בתוך שנה שחטפו סדקים רציניים ומכוערים בשיש מקוורץ
הכול יכול לקבל סדקים
גם גרניט יכול לקבל סדקים
יש סה"כ 3 סוגים שהולך היום לרוב.
יש פורצלן-שזה חומר סינטטי לחלוטין
יש קוורץ (שזה שיש קיסר סיילסטון ועוד חברות)- זה חומר סינטטי שעשוי מחומר טבעי שזה אבן קוורץ
ויש גרניט- חומר טבעי לחלוטין מאוד ייחודי בגלל כל הגרניט יהיה שונים וזה לא הדפסה שאפשר להדפיס שוב ושוב

• הוסף לסימניות
הכול יכול לקבל סדקים
גם גרניט יכול לקבל סדקים
יש סה"כ 3 סוגים שהולך היום לרוב.
יש פורצלן-שזה חומר סינטטי לחלוטין
יש קוורץ (שזה שיש קיסר סיילסטון ועוד חברות)- זה חומר סינטטי שעשוי מחומר טבעי שזה אבן קוורץ
ויש גרניט- חומר טבעי לחלוטין מאוד ייחודי בגלל כל הגרניט יהיה שונים וזה לא הדפסה שאפשר להדפיס שוב ושוב
נכון רק שמבררים עולה כאילו הפורצלן שביר יותר כשאני אישית עשיתי סקר שוק, גילתי כל כך הרבה כאלו שגם הקוורץ נסדק להם ומבחינתי זה מיתר את הקוורץ

• הוסף לסימניות
יש לי שיש פורצלן כהה (חברת אסקלה) כמה חודשים, בינתיים ב"ה מרוצה מאד מאד. מקווה שבעז"ה ישאר ככה.
מניחה חופשי סירים ותבניות רותחות, ובמקביל נזהרת שלא יקבל מכה משמעותית.
ברור אבל שהחומר הוא יחסית שביר, הייתה לנו דוגמית קטנה בפגז' של האוטו לכמה זמן, לא עברה טלטלות מיוחדות או תאונה ולמרות זאת נדפקה וקיבלה שברים בצדדים.
יש לך קנט לשיש פורצלן?

אם לא- מרוצה? לאמ יורדים מים לרצפה אחרי כל שטיפת כלים? לא נרטבים הארונות?

• הוסף לסימניות
האם לאחר שנה למישהו פה יש תובנות מנסיון
אנחנו צריכים להזמין עכשיו שיש דחוף!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזה דגם? מחפש כזה
אנחנו עשינו שיש סייל סטון, זה שיש קוורץ כמו שיש קיסר אבל חברה יותר טובה- גם השיש יותר חזק משיש קיסר
עשינו בהיר, ממש לבן עם קצת גידים של זהב
נכון שרואים כל פירור אבל הוא עושה את כל המטבח מואר ונראה מהמם
ולא, המטבח לא נקי כל הזמן. וזה בסדר גמור. אנחנו לא חיים בהצגה:)
שיש פורצילן ממש לא מומלץ לבית עם ילדים המציאות היא שזה נשבר ושמעתי מכמה אנשים שקנו ואמרו לי שנשבר בקצוות
אחד סיפר שבהתקנה נפל על זה משהו וזה נשבר וכמובן הביאו לו חדש אבל זה מראה שזה שביר.
בחנות של השיש (קנינו ברזי השיש בבית שמש- מאוד מומלץ) היה להם גם שיש פורצלן שמה ובפינות ברמת זה היה שבור
בעל החנות אמר לנו בית עם ילדים, לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש פה אנשים עם פורצולן מעל שנה?
יש לכם שברים בקצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה