אשמח גם כן לקבל מידע בענייןיש לכם במטבח שיש בצבע לבן?
איך זה לחיות עם זה?
מתלכלך בקלות?
קשה לניקוי?
אשמח לכל מידע, תודה רבה.
תודה,אני חושב שזה מאוד יפה אבל שימושי עדיף משהו יותר צבוע שאם יש איזה לכלוך קטנה שלא יצוץ
כנראה שזה תלוי בסוג השישאני גם לא רואה שום בעיה עם שיש לבן. יש לי מאז ומתמיד וגם אצל ההורים שלי היה.
שיש זה דבר שמתלכלך והנקיון שלו זה דבר שגרתי (מישהו מתפלא או מחפש סיר שלא מתלכלך או לא רואים עליו לכלוך?) מה זה משנה אם רואים או לא...
לא נתקלתי בקושי להוריד לכלוך
שבת אחת קמתי בבקר וראיתי שנשארמהלילה על השיש רטב של סלט תחמיץ עם כורכום. אמרתי לעצמי הנה עכשיו תראי שכל אלה שאמרו ששיש לבן נשארים עליו כתמים צדקו... שום דבר. שמתי מים גרפתי אותם ולא נשאר זכר. שלא לדבר שפיירי וספריי אקנומיקה זה משהו שממילא מעבירים לא מעט על השיש.
בקיצור אני הכי בעד פרקטיקה במקומות שלא צריך לנקות בהם. אבל לא רואה מילוט מלעבור על השיש באפן יומיומי. למרות שאני ממש טיפוס שמה שאפשר לחפף מחפפת..
מצטרפת לכל הנאמר,לי יש וזה ממש לא נורא בעיני. כי כשמלוכלך עדיף לראות ולנקות וחוץ מזה יש חומר שנקרא אסטוניש קרם, זה משחה שמורידה את כל החריצים וכל הכתמים אין משהו שעומד בפני החומר הזה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים