דרוש מידע שיש לבן במטבח

• הוסף לסימניות
יש לכם במטבח שיש בצבע לבן?
איך זה לחיות עם זה?
מתלכלך בקלות?
קשה לניקוי?
אשמח לכל מידע, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש לנו, קשה לראות שלוליות נוזלים כמו מים, זה מעצבן נורא שמניחים פתאום לחם בדיוק על זה.
רואים כל לכלוך, ואם משהו נספג פשוט רואים את זה.
אההה כן, שיש סופג ברמה כזאת או אחרת, בשאר הצבעים פשוט לא רואים את זה.

• הוסף לסימניות
לדעתי תלוי בסגנון האישה וכמה היא פדנטית כי ברור שזה פחות פרקטי (יש כאלה שיגידו שזה יחייב אותן ולכן תרצנה את זה)
מבחינת נראות, מאיר עיניים ויכול להיות מהמם

• הוסף לסימניות
יש לי שיש לבן, וזה סיוטטטטט!
שונאת את השיש, ולא מבינה את מי שבחרה את הצבע הזה [לא אני!:cool:]
כל כתם - רואים מיד, וקשה ממש לנקות את זה.

• הוסף לסימניות
לי אין לבן יש אפור בהיר
אבל זה גם סיוט!!
אם נשפך רוטב או כורכום או פפריקה במידה ואני לא מנקה מיד נשאר כתם אדום/צהוב שנשאר עד שאני מעבירה כמה פעמים סמרטוט וספוג עם סבון.
ולפעמים אני באמצע לבשל ואין פנאי מיד לנקות ואז זה נשאר זה מציק נורא.
מעניין אותי מה קורה בשיש שחור?
אני ממש רוצה להחליף.
מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני גם לא רואה שום בעיה עם שיש לבן. יש לי מאז ומתמיד וגם אצל ההורים שלי היה.
שיש זה דבר שמתלכלך והנקיון שלו זה דבר שגרתי (מישהו מתפלא או מחפש סיר שלא מתלכלך או לא רואים עליו לכלוך?) מה זה משנה אם רואים או לא...
לא נתקלתי בקושי להוריד לכלוך
שבת אחת קמתי בבקר וראיתי שנשארמהלילה על השיש רטב של סלט תחמיץ עם כורכום. אמרתי לעצמי הנה עכשיו תראי שכל אלה שאמרו ששיש לבן נשארים עליו כתמים צדקו... שום דבר. שמתי מים גרפתי אותם ולא נשאר זכר. שלא לדבר שפיירי וספריי אקנומיקה זה משהו שממילא מעבירים לא מעט על השיש.
בקיצור אני הכי בעד פרקטיקה במקומות שלא צריך לנקות בהם. אבל לא רואה מילוט מלעבור על השיש באפן יומיומי. למרות שאני ממש טיפוס שמה שאפשר לחפף מחפפת..

• הוסף לסימניות
אני גם לא רואה שום בעיה עם שיש לבן. יש לי מאז ומתמיד וגם אצל ההורים שלי היה.
שיש זה דבר שמתלכלך והנקיון שלו זה דבר שגרתי (מישהו מתפלא או מחפש סיר שלא מתלכלך או לא רואים עליו לכלוך?) מה זה משנה אם רואים או לא...
לא נתקלתי בקושי להוריד לכלוך
שבת אחת קמתי בבקר וראיתי שנשארמהלילה על השיש רטב של סלט תחמיץ עם כורכום. אמרתי לעצמי הנה עכשיו תראי שכל אלה שאמרו ששיש לבן נשארים עליו כתמים צדקו... שום דבר. שמתי מים גרפתי אותם ולא נשאר זכר. שלא לדבר שפיירי וספריי אקנומיקה זה משהו שממילא מעבירים לא מעט על השיש.
בקיצור אני הכי בעד פרקטיקה במקומות שלא צריך לנקות בהם. אבל לא רואה מילוט מלעבור על השיש באפן יומיומי. למרות שאני ממש טיפוס שמה שאפשר לחפף מחפפת..
כנראה שזה תלוי בסוג השיש
אצלי זה לא יורד עם עם סבון ואקונומיקה ביחד
אם הילדים השאירו פחית של אב' שוקו על השיש, נשאר סימן למשך זמן ארוך [אפילו שבוע], וכמה שניסיתי לקרצף - זה לא יורד.

• הוסף לסימניות
לי יש שיש לבן אבל רק שבוע, אז לא יכולה לחוות דעה, בינתיים הוא מהמם.
גם בשיש בצבעים אחרים רואים כתמים, ולא תמיד הכל יורד
לאמא שלי יש שיש שחור והיא רואה אם יש גרגר פרג...
היה לי לפני זה שיש בצבע ג’ינג’י כזה (משהו מכועררררר)
ונשפך לי כורכום, לקח לזה המון זמן, המון שפשופים וחומרים עד שזה ירד.

• הוסף לסימניות
לי יש וזה ממש לא נורא בעיני. כי כשמלוכלך עדיף לראות ולנקות וחוץ מזה יש חומר שנקרא אסטוניש קרם, זה משחה שמורידה את כל החריצים וכל הכתמים אין משהו שעומד בפני החומר הזה!
מצטרפת לכל הנאמר,
אצלי כנ"ל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו יש בשכירות. סיוט!
ולדירתי בס''ד קניתי שיש שחור.

• הוסף לסימניות
לי גם יש שיש לבן, כל כתם שהוא- יורד באקונומיקה מקסימום, אבל כששמעתי משכנה שאצלה לא יורד- זה ככל הנראה היה שיש באיכות ירודה והיא בקשה ממי שהתקין לה שיחליף את השיש, והוא אכן החליף, אותו צבע, אבל איכותי ועכשיו היא גם מרוצה כי כשהשיש איכותי- כל הכתמים יורדים! אז כשתקני- תשאלי את המוכר האם כתמים יורדים והוא יצרך להתחייב ולעמוד בדיבורו שלא ידפוק אותך בשיש דפוק.
וחוצמזה שתדעי כלל: ככל שהשיש יותר בהיר- יותר אור בעניים!!! שווה שווה שווה!! (כל אחד ששם פיויסי בפסח או טפט בצבע כהה יותר או בהיר יותר מבין מיד את מה שהבהירות שווה!!)

• הוסף לסימניות
קיסר נראה לי אבל הבנתי שגם בזה יש כמה איכויות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....