שיש מטבח נמוך עקב הגבהת ריצוף

• פותח הנושא tt8
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי לכולם,
עקב הוספת ושינוי מיקום חדרי שירותים ואמבטיות, השיפועים גרמו להגבהת הריצוף ב5.5. ס"מ בכל הבית, ואנחנו לא מחליפים המטבח.
אשמח לחוו"ד האם גובה השיש 84.5 ס"מ במקום 90 היא קריטית ?

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי, אם אתם לא גבוהים במיוחד (אלא 1.65-1.70), הגובה הזה הוא יותר נוח ויותר נכון.
היות והתקבע הגובה של 90 ס"מ, נהיה מצב שבו אנשים גבוהים מגביהים את השיש שלהם, בעוד ששיש רגיל גבוה מדי לגובה סטנדרטי.

גרתי בעבר בדירה ישנה מאד, השיש היה נמוך וזה היה פשוט תענוג (בהריון בכלל...).

• הוסף לסימניות
נמוך מידי
אם אתם גבוהים זה יהיה ממש שבירת גב
אם אתם נמוכים קיצונית (1.5 ופחות) זה יהיה נמוך אבל אפשרי
ואם איפושהו באמצע- זה יהיה לא נחמד בכלל

גם כשמנמיכים שיש עבור אנשים נמוכים יותר- מנמיכים ב-1 עד 2 ס"מ
לא ב-5.5!

• הוסף לסימניות
היה לי אותה בעיה, ועשיתי פירוק והרכבה מחדש של השיש וארונות
קרמיקה כמובן הייתי צריכה להחליף

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו- זה מאד נמוך.
אפשר להדביק שיש נוסף על השיש הקיים.
רעיונית, יש דבר כזה, מה שיגביה את המשטח עבודה בעלות לא גדולה.
איך יראה? אין לי מושג... אשמח לשמוע אם יש כאן כאלו שעשו דבר כזה, ואיך יצא.

• הוסף לסימניות
לאחר ההגבהה הסוקל יהיה מאוד קטן ולא נוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה