שיתוף-- בובה של תחפושת..

• הוסף לסימניות
@שרי לווין - אני עדיין מחכה לחוות דעת אישית- ובאישי
תודה.

• הוסף לסימניות
סוף סוף- עלו לי התמונות ממשלוח המנות.. IMG_8943.JPGIMG_8942.JPG IMG_8950.JPG

הקצפת לא כ"כ עמדה לי טוב...:

IMG_8945.JPG IMG_8946.JPG IMG_8947.JPG

• הוסף לסימניות
מה השקעות , זה פשוט מטורףףףףףףףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
@מ. ברא"י (יו, סיפור לתייג אותך)
רק עכשיו אני רואה,
זה מקסים!
המשלוח מוצלח ומתוק פשוט בובתי..
והבובות האמיתיות ,מיוחד!!!
אין פה אף בן, שניהם בננות מושלמות,
בובות מושלמות לאמא מושלמת...

• הוסף לסימניות
להשכרה תחפושות בחמישים שקלים בלבד
בבושקות מידה 4-6-8
פרמדיקיות מד"א מידות 5-8
פופקורן משגע מידה 10
לקבלת תמונות ניתן לפנות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או בנייד 0504187921

• הוסף לסימניות
פרמידיקית (2 יחידות)

קבצים מצורפים

• IMG_0385 (2).pdf
    1.3 MB · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
להשכרה בחמישים שקלים בלבד בבושקות מהממות
ניתן גם להשכיר אחת

קבצים מצורפים

• IMG_0899.pdf
    1.5 MB · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
מחפשת להשאלה מגפונים חומים בכל מצב (לפורים)
מידות 30-34

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה