כללי שיתוף | האתר החדש שלי - גישה+ - כזה עוד לא ראיתם >>>

• הוסף לסימניות
והנה הקופון הראשון לפרוגיסטים, לרגל השקת האתר!!

הקופון מעניק הטבה מיוחדת, שלא תחזור, ותקפה רק להיום (עד חצות הליל). מחר בבוקר - בעזרת השם תהיה הטבה חדשה.

ההטבה היומית:
650 ש"ח הנחה בהזמנת אתר תדמיתי!!
*מוגבל ל-3 מזמינים ראשונים.

קוד קופון: prsunog1
(עזרה למתקשים: יש להקיש בדף הבית על 'בחר את האתר שלך', שם לבחור ב'חנות', ולהתנהל עם בחירת האתר המתאים עד להזמנה.
בעת ההזמנה יש להקיש את קוד הקופון.)
(למתקשים מאוד ;) זה הלינק)

אגב: יש כפל מבצעים - חפשו את קופון ההנחה לרגל ההשקה (רמז: זה בדף נחיתה. להגברת המוטיבציה: שילוב שני הקופונים יעניק לכם הנחה של יותר מ-1000 ש"ח!!)

ההטבה תקפה רק בהזמנה דרך האתר, על הנחות בהזמנה טלפונית יש לדבר... :)

בהצלחה לכולם!!

• הוסף לסימניות
לגבי האתר:

פעם ראשונה שאני מנסה להגיב על אתר ולא מצליח למצוא את המילים הנכונות.
מה שכן, האתר באמת בלתי נשכח. לפחות בזה הצלחת.

• הוסף לסימניות
והנה הקופון השני לפרוגיסטים, לרגל השקת האתר!!

הקופון מעניק הטבה מיוחדת, שלא תחזור, ותקפה רק להיום (עד חצות הליל). מחר בבוקר - בעזרת השם תהיה הטבה חדשה.

ההטבה היומית:
אתר גלריה/תיק עבודות בהנחה של 10% !!!
(הנחה זו תקפה גם על תוספים שישולבו באתר).
*מוגבל ל-2 מזמינים בלבד! הקודם זוכה.

קוד קופון: prmonog2
(עזרה למתקשים: יש להקיש בדף הבית על 'בחר את האתר שלך', שם לבחור ב'חנות', ולהתנהל עם בחירת האתר המתאים עד להזמנה.
בעת ההזמנה יש להקיש את קוד הקופון.)

גם כאן יש כפל מבצעים!!

ההטבה תקפה רק בהזמנה דרך האתר, על הנחות בהזמנה טלפונית יש לדבר... :)

בהצלחה לכולם!!

• הוסף לסימניות
והנה ההטבה השלישית לפרוגיסטים, לרגל השקת האתר!!

הטבה מיוחדת, שלא תחזור, ותקפה רק להיום (עד חצות הליל). מחר בבוקר - בעזרת השם תהיה הטבה חדשה.

ההטבה היומית:
גלריה יחודית - חינם,
בהזמנת אתר.

אין צורך בהכנסת קופון.
בעת ביצוע ההזמנה יש לכתוב בהערה,
"אני מעוניין להשתתף במבצע יום שלישי".

גם כאן יש כפל מבצעים!!

ההטבה תקפה רק בהזמנה דרך האתר, על הנחות בהזמנה טלפונית יש לדבר...

בהצלחה לכולם!!

• הוסף לסימניות
והנה ההטבה הרביעית לפרוגיסטים, לרגל השקת האתר!!

הטבה מיוחדת, שלא תחזור, ותקפה רק להיום (עד חצות הליל).

ההטבה היומית:
גופן רשת בעברית בחינם.
(1-3 משקלים, לפי תקנון המבצע).
בהזמנת אתר.

שווי ההטבה לפחות 400 ש"ח.

אין צורך בהכנסת קופון.
בעת ביצוע ההזמנה יש לכתוב בהערה,
"אני מעוניין להשתתף במבצע יום רביעי".

גם כאן יש כפל מבצעים!!

ההטבה תקפה רק בהזמנה דרך האתר, על הנחות בהזמנה טלפונית יש לדבר...

בהצלחה לכולם!!

• הוסף לסימניות
זהו חברים, ועכשיו - לרגל חגיגת סיום המבצעים!!

ארבעת ההטבות הקודמות תהיינה תקפות עד סוף השבוע!! כלומר - היום יום שלישי, מחר - יום רביעי וגם בחמישי ובשישי (עד חצות היום).

זו ההזדמנות האחרונה לקבל הטבה משמעותית כל כך לרגל השקת האתר של גישה+!!

בהצלחה לכולם,
שמואל גרינשטיין
וצוות גישה+

* הפעם אין כפל מבצעים, ועדיין מדובר בהטבות שוות - בדקו בהודעות האחרונות כאן באשכול - ותראו!

• הוסף לסימניות
אין אפשרות גישה לאתר!!!???

• הוסף לסימניות
תודה לכל אלו שהגיבו כאן, בפרטי, במייל ובאתר.

די מפליא שיש כאלה שלא יכולים להגיע לאתר...
ברימון זה פתוח.
בנתיב, צריך לבקש.

אשמח מאד לפירוט מי הספק שלכם, ורמת חסימה (במסוננים).
בשביל לעלות על הבעיה.

בגלל המספר הגדול מאד של הגולשים באתר ביום ההשקה , חומת האש זיהתה איום על השרת וחסמה חלק גדול מהפניות ביומיים הראשונים. העניין הזה סודר. לכן קצת מפליא אותי שעדיין יש קושי בהגעה לאתר. ואשמח לכל אינפורמציה שתעזור לא רק לי, אלא גם ללקוחותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1226910:
תודה לכל אלו שהגיבו כאן, בפרטי, במייל ובאתר.

די מפליא שיש כאלה שלא יכולים להגיע לאתר...
ברימון זה פתוח.
בנתיב, צריך לבקש.

אשמח מאד לפירוט מי הספק שלכם, ורמת חסימה (במסוננים).
בשביל לעלות על הבעיה.

בגלל המספר הגדול מאד של הגולשים באתר ביום ההשקה , חומת האש זיהתה איום על השרת וחסמה חלק גדול מהפניות ביומיים הראשונים. העניין הזה סודר. לכן קצת מפליא אותי שעדיין יש קושי בהגעה לאתר. ואשמח לכל אינפורמציה שתעזור לא רק לי, אלא גם ללקוחותי.

לי יש נט-צח יחסית חסום מאוד! וזה פתוח...
האתר מעוצב מאוד יפה... אבל לי אישית מאוד הפריע שלכל דבר צריכים להיכנס בעוד ועוד תיקיה... עד שלא היה לי סבלנות לכל העסק הזה וסגרתי....
אני חושבת שזה חבל מאוד! ממש לא נוח לחפש ולהגיע תוך שניה למה שרוצים ומחפשים....

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להכנס,
אני רואה מסך לבן רייק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה