נכתב ע"י רבנים;2402242:רק אני שמתי לב לכך שהניק *קופירייט מקרקר באופן די מחשיד אחרי *אברומי??? וד"ל. (ונ"ל שאף היה ע"כ הודאת בעל דין).p
נכתב ע"י רבנים;2402504:סליחה, הדבר לא נכון!
כנראה מעריץ לא קטן.
כל עוד לא יוצא ליצמן בחוק שמגביל את תפוצת העיצובים גדושי הסוכרנכתב ע"י האורות;2401922:אז אני לא מבין למה לא השתמשו בציור.
למה "לטגן"? זה בכלל לא בריא...
הייתי שמח מאד מאד אם היה לי לוגו ציורי כזה.
את ההשקעת שהכניסו בטיגון והנפשת הלוגו הייתי משקיע בגימור השרטוט וזהו.
ונראה לי שבתור צייר תרויח יותר, לא?
תודה.נכתב ע"י בלופר בון;2402033:לוגו שלא מעלמא הדין!
יש לך עוד לוגואים כאלה? (להשראה...) כי לא מצאתי בתיק עבודות שלך
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2402673:אני לא יודעת במה לקנא קודם, בציור המהפנט של קבר רחל או ביכולת לצייר את זה באקריליק...
איפה לומדים ברמה כזאת, אם אפשר לשאול?
כמו שקרה לי כמה פעמים, שהגעתי עם הGPS לכפר ערבי, ואמרו לי - הגעת ליעד...נכתב ע"י איציק כרמי;2398008:האשכול הזה מנווט עם GPS תקול.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2401547:צריך בשביל זה כתפיים רחבות עם גדילי קוזאקים
"נכתב ע"י אברוּמי;2402670:תוכל לראות כמה וכמה כאלו בהסטוריית הנושאים שהעליתי בעבר
נכתב ע"י אברוּמי;2402543:ואולי יש לו גם קצת נוסטלגיה מנושאים שאני פותח,
כי הוא מוותיקי הפורום, וכל יתר חבריו מהדור ההוא מתו [וירטואלית]
וכבר לא לוקחים חלק פעיל בפורום זה. [למעט אותי ועוד כמה שרוטים].
נכתב ע"י Pencil;2405161:ה'טיגונים' האלו זה 'בפוטושופ'
או באיזה מחבת לא מוכרת?
נכתב ע"י אברוּמי;2406733:אכן פוטושופ.
נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2406743:אתה בונה את המודל באילוס' והצביעה בפוטושופ?
או שהכל בפוטושופ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים