מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם הסיבה האמיתית היא בגלל שהאבחון נעשה פרטי, "שלא דרך שירותי הבריאות הציבורית" כלשון ביטו"ל
קשה להאמין שזה יעזור.

האבחון נעשה ע"י פסיכולוגית מוכרת ומאוד מקצועית, והיא מאסטרית בתחום האבחון לאוטיזם.
ולדבריה זו הפעם הראשונה שפסלו אבחון שלה.
אני לא מבינה בביטוח לאומי,
אבל כן היה בפרוטוקול תירוץ הגיוני, אז נשמע לי בהיגיון שכן כדאי להגיש אבחון חוזר.
הלוואי שתמצאי מישהו שמבין בזה שיוכל לסייע.

לגבי 'לדבריה', הייתי לוקחת את זה בערבון מוגבל. לא בטוח שהיא מודעת למה שקורה אח''כ עם הלקוחות שלה.
אבל אם אכן כך, זה עוד יותר מחזק את ההיגיון שלי שתיקון האבחון אמור להועיל.

• הוסף לסימניות
אתמול כתבתי כאן מגילה ארוכה (והאמת שקיצרתי בהרבה) קצת לפרוק את העצבים..

אנסה למקד יותר את השאלה, אשמח לשמוע את דעתכם.
האם כדאי להתמקד אך ורק מול ביטוח לאומי, (דרך ביה"ד לעבודה, או ערר)
או להתמקד מול הקופ"ח בלהביא אבחונים חדשים.
והאם יש מקום לתבוע את קופ"ח/לחייב אותם לאשר אבחון, בפרט אחרי שלא קבלתי שום החזר, בניגוד לטענתם.

• הוסף לסימניות
אתמול כתבתי כאן מגילה ארוכה (והאמת שקיצרתי בהרבה) קצת לפרוק את העצבים..

אנסה למקד יותר את השאלה, אשמח לשמוע את דעתכם.
האם כדאי להתמקד אך ורק מול ביטוח לאומי, (דרך ביה"ד לעבודה, או ערר)
או להתמקד מול הקופ"ח בלהביא אבחונים חדשים.
והאם יש מקום לתבוע את קופ"ח/לחייב אותם לאשר אבחון, בפרט אחרי שלא קבלתי שום החזר, בניגוד לטענתם.
יש לך הוכחה ? מייל או שיחה מוקלטת למה שהבטיחו לך?

• הוסף לסימניות
יש לך הוכחה ? מייל או שיחה מוקלטת למה שהבטיחו לך?
כן, יש לי הכל מתועד.
השאלה היתה בעיקר על כללית ופחות על מאוחדת, (במחוזותינו מקובל להבטיח הבטחות ולא לקיים) מה גם שבסוף, ההתנהלות תמיד תהיה מול ההתפתחות הילד, והם לא מחוייבים למה שמנהלת מרפאה פלונית או מנהל קשרי לקוחות אלמוני הבטיח רק כדי להביא כמה שיותר אנשים לקופה

• הוסף לסימניות
כן, יש לי הכל מתועד.
השאלה היתה בעיקר על כללית ופחות על מאוחדת, (במחוזותינו מקובל להבטיח הבטחות ולא לקיים) מה גם שבסוף, ההתנהלות תמיד תהיה מול ההתפתחות הילד, והם לא מחוייבים למה שמנהלת מרפאה פלונית או מנהל קשרי לקוחות אלמוני הבטיח רק כדי להביא כמה שיותר אנשים לקופה
ה. הילד אולי לא
אבל פניות הציבור כן.
מנסיון.

• תודה
Reactions: shs
  • הוסף לסימניות
@נוצר חסד @קל זכות @אוצרי
תודה רבה על המענה
העילה הרשמית שעולה מהפרוטוקול לפסילת האבחון היא בגלל שהפגישה של המאבחנת עם ההורים התקיים דרך הזום ולא פרונטאלי!!!
(האבחון אורגן ע"י הגן לדרישתם, התקיים בגן עם הגננת והצוות הפרו רפואי, ואח"כ התקיים ראיון לא פרונטאלי של הפסיכולוגית עם ההורים במשך שעה)

הסיבה הלא רשמית, כפי שאמר לנו הרב גולדנטל, היא בגלל שזה פרטי.
האינפורמציה שאתה כותב לא נשמעת כדאי שתיצור קשר ונברר את זה
האבחון של אוטיזם מחייב 2 דוחות
1. פסיכולוגי ואם האבחון הפסיכולוגי נעשה בזום זה פגם מקצועי חמור [אני מתקשה להאמין שפסיכולוג עשה זאת] ואם לא יכול להיערך בזום מבחינה מקצועית וזה לא ייתכן.
אם כך נעשה הרי שצודקים הביטוח לאומי ששללו את זה
[והרב גולדנטל טועה פה בגדול.והגם שבנושא זה יש אמינות גבוהה יותרלאבחון במערכת הציבורית זה עדיין לא שחור לבן]
2. אבחון פסיכיאטרי/ נוירולוגי /התפתחותי, יש מקום להסתפק בעניין אוטאיזם.. אבל אם זה הבעיה הרי שצריך לחזור רק על זה שוב ומאידך לא מקבל את זה שקופ"ח תתנגד לתת תור לפסיכיאטר שישליםמ את הדוח
בהנחלה וזה הדוח האבחון הבעייתי וכל הדרמה לא מובנת .
אני משוכנע שחסר פה פרט משמעותי בתיאור שלך מר @shs

בבקשה צור קשר!!

• הוסף לסימניות
קצת קשה לי פה כשאני מתחיל לעבור על חלק מהתגובות אני רותח, אנשים מנפיקים תשובות ללא ידע מבוסס מקצועי והרבה הבל וקשקושים. זה לא נושא שניתן להקיף אותו בפורום כזה

• הוסף לסימניות
האינפורמציה שאתה כותב לא נשמעת כדאי שתיצור קשר ונברר את זה
האבחון של אוטיזם מחייב 2 דוחות
1. פסיכולוגי ואם האבחון הפסיכולוגי נעשה בזום זה פגם מקצועי חמור [אני מתקשה להאמין שפסיכולוג עשה זאת] ואם לא יכול להיערך בזום מבחינה מקצועית וזה לא ייתכן.
אם כך נעשה הרי שצודקים הביטוח לאומי ששללו את זה
[והרב גולדנטל טועה פה בגדול.והגם שבנושא זה יש אמינות גבוהה יותרלאבחון במערכת הציבורית זה עדיין לא שחור לבן]
2. אבחון פסיכיאטרי/ נוירולוגי /התפתחותי, יש מקום להסתפק בעניין אוטאיזם.. אבל אם זה הבעיה הרי שצריך לחזור רק על זה שוב ומאידך לא מקבל את זה שקופ"ח תתנגד לתת תור לפסיכיאטר שישליםמ את הדוח
בהנחלה וזה הדוח האבחון הבעייתי וכל הדרמה לא מובנת .
אני משוכנע שחסר פה פרט משמעותי בתיאור שלך מר @shs

בבקשה צור קשר!!
האבחון הפסיכולוגי לא נעשה דרך הזום.
עשינו אבחון כמקובל, הכולל שאלון הורים, שאלון גננת, מפגש של הפסיכולוגית עם הילד שבמסגרתו היא עשתה כל מה שפסיכולוג אמור לעשות באבחון.
רק במקום שההורים יהיו נוכחים, היו הגננת והצוות.
אח"כ היו ראיון השלמה עם ההורים וזה היה לא פרונטאלי.

כמו"כ היה אבחון פסיכיאטרי עם ההורים כמקובל.

• הוסף לסימניות
מי הפסיכולוגית שאיבחנה?
והאם מישהו מכיר את "עינב שולמן"

• הוסף לסימניות
1. לא רוצה לשקר, (אולי זה נובע מתמימות)
2. אין סיכוי שלא ידעו, ברגע שהילד נמצא במסגרת חינוך מיוחד חייב להיות שהיה אבחון, ויש גם את שאלון הגננת
1. זה לא שקר
2. הם לא צריכים לדעת שהוא בחינוך מיוחד אין סינכרון
3. את השאלון של הגננת כל אחד יכול לכתוב
את הגננת שלו בצהריים

• תודה
  • הוסף לסימניות
הבעיה שלכם שזה גם פסיכולוג פרטי וגם פסיכיאטר פרטי ואת זה ביטול לא מאשרים
ומכיוון שסיפרתם לקופה שיש לכם אבחונים אז הם לא מאשרים אבחון נוסף (תופעה ידועה)
תנסי לעבור קופה בלי לספר שהוא מאובחן לא נראה לי שזה יעזור
אם יש לכם קשרים תנסו להשיג פסיכיאטר שעובד בבית חולים ומוכן לקבל אתכם ואת זה ביטוח לאומי מקבלים

• תודה
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם זה חוקי,ביקשתי לבטוח לאומי את הקלטה של הועדה,והתשובה הייתה שאין הקלטה מהוועדה
@נוצר חסד

• הוסף לסימניות
הבעיה שלכם שזה גם פסיכולוג פרטי וגם פסיכיאטר פרטי ואת זה ביטול לא מאשרים
ומכיוון שסיפרתם לקופה שיש לכם אבחונים אז הם לא מאשרים אבחון נוסף (תופעה ידועה)
תנסי לעבור קופה בלי לספר שהוא מאובחן לא נראה לי שזה יעזור
אם יש לכם קשרים תנסו להשיג פסיכיאטר שעובד בבית חולים ומוכן לקבל אתכם ואת זה ביטוח לאומי מקבלים
ואם אחד האיבחונים הגיע מרופא התפתחותי מהקופה
ואחד פסיכולוג פרטי.

האם אז בטו"ל מסתכל על זה אחרת?

• הוסף לסימניות
למה?
לא מגיע לאברכים פרנסה קלה? (כמובן בכפוף לאישור רב)
כי מי שעושה את זה מזיק לאלו שצריכים את זה.
מאחל לך שלא תצטרך לעבור את מה שעברנו, (ועדיין עוברים, אפשר לראות בראש האשכול)

והנה ציטוט ממשניות מסכת פאה:
וְכָל מִי שֶׁאֵינוֹ לֹא חִגֵּר, וְלֹא סוּמָא, וְלֹא פִסֵּחַ, וְעוֹשֶׂה עַצְמוֹ כְּאַחַד מֵהֶם,
אֵינוֹ מֵת מִן הַזִּקְנָה, עַד שֶׁיִּהְיֶה כְּאַחַד מֵהֶם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה