שיתוף והדרכה - כסאות דשא

• הוסף לסימניות
איזה יופי! קסום וירוק!
נותן כזו תחושה של חיבור לבריאה...

• הוסף לסימניות
מדהים!
זו גינה פרטית?
תשתפי גן בשאר החלקים שלה...

אגב הבובות מחרסינה...
אין ילדים שישברו? גם לא בכוונה..

• הוסף לסימניות
מהמם ממשש!!!

לי היה כחצי שנה צמיג, בסוף מסרתי אותו..
אם אין לי דשא, יש ללך עוד רעיונות???
ובעיקר: מה זה חוט שמשון????

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות. אך איך בדיוק עשית את זה?
תודה לכולם, איזה תגובות חמות...
שאריות של דשא סינטטי
עטפתי ארגז של חלב (ישן שדינו היה פח) עם דבק חם
הצמיג - הייתי צריכה לפני כן לדאוג למקום ישיבה בחור של הצמיג אז ליפפתי על הצמיג חבל שמשון שזה מה שהיה לי בבית, יכול להיות חוטים חזקים יותר ומעל הדבקתי את הדשא. אם משהו נוסף לא ברור אסביר בשמחה.

• הוסף לסימניות
אין ילדים שישברו? גם לא בכוונה..
זה רחוק מהם,
לא יודעת באמת איך אל הם לא שברו את זה.
היו כמה ציפורים מחרסינה שחלק הלכו לעולמן,
זה פשוט יותר כבד ויציב אז אחד לא נוגע.

ובעיקר: מה זה חוט שמשון????
החוט החום הזה, כמו חבל דק, יש בחנויות יצירה ובטמבור בדרך כלל.

זו גינה פרטית?
תשתפי גן בשאר החלקים שלה...
אנחנו גרים במדורגים, כך שיש פה הרבה שטחים לניצול מסביב הבית
חצר אחורית לא כזו מטופחת, כשיהיה לי מה לשתף משאר החלקים אעשה את זה בכיף.
רוב הפיצפקעס והפרחים ממשתלת מנסורה, זה בין יגור ליקנעם, רלווטי לצפונים. יש כאלו גם במשתלת יגור אבל הם מחללים שבת.

• הוסף לסימניות
יצא ממש מתוק וזה היה כל כך פשוט שכיף לי לשתף.
כבר שנה מחכים לי במחסן צמיגים, חלמתי לעשות צמיג מלופף בחבל כמו שבטח גם אתם ראיתם בפינטרסט
אבל חבל באורך הזה עולה כסף אז עושים ממה שיש בבית או במחסן.
הקוביה היא ארגז פלסטיק של חלב.
ומה היה? שאריות של דשא סינטטי...
נראה לי התמונות מדברות לבד, דבק חם, חוט שמשון וטיפה זמן פנוי.
צפה בקובץ המצורף 649568צפה בקובץ המצורף 649569צפה בקובץ המצורף 649570
איזה יופי!!

• הוסף לסימניות
איזה גינה מקסימה!! רעיון אדיר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה