כללי שיתוף וחוות דעת..

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת ,
העלאת המודעות בציבור לענין זה,
הפוסט יועיל למטרה זו או להפך?

קבצים מצורפים

• __HAPPY - עותק (1).jpg
    __HAPPY - עותק (1).jpg
    1.1 MB · צפיות: 491
  • הוסף לסימניות
אשמח להערות והארות גם על העיצוב .

• הוסף לסימניות
מה המסר??
לא ליסוע באופניים גם עם כסדה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין מה הולך פה

• הוסף לסימניות
אכן לפעמים אסור להם ליסוע על אופניים גם עם קסדה, וחלקם מסתובבים עם קסדה כל היום,להגנה מנפילות, שימו לב לרקע....של EEG .

• הוסף לסימניות
אכן לפעמים אסור להם ליסוע על אופניים גם עם קסדה, וחלקם מסתובבים עם קסדה כל היום,להגנה מנפילות, שימו לב לרקע....של EEG .

כן, שמתי לב לרקע אבל חוץ ממנו- לא היה כ"כ מובן...

• הוסף לסימניות
כן, שמתי לב לרקע אבל חוץ ממנו- לא היה כ"כ מובן...

למי שמכיר את האפי... מקרוב זה מובן, ולמי שלא זה לא ככ מובן כי אין הרבה מודעות לאפי...בכלל.
והמטרה של פוסט זה, שחשבתי לפרסם , בכדי להעלות את המודעות להתמודדות של חלק מהילדים עם אפי...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה זה אפי ואם זה כדי להעלות את המודעות זה פחות עושה את העבודה
כי זה לא מובן למי שלא מכיר
אני בכל זאת לא הבנתי...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה זה אפי ואם זה כדי להעלות את המודעות זה פחות עושה את העבודה
כי זה לא מובן למי שלא מכיר
אני בכל זאת לא הבנתי...
למה, הרקע של EEG אמור להסביר או לרמז במה מדובר, רק שלפי התגובות נראה שיש חוסר ידע ומודעות ,או שכ"כ מפחדים מלהיחשף, על כן לא מגיבים אלה שכן יודעים למה הכוונה .
וזה אומר שצריך להנגיש את המידע ברמה עוד יותר ברורה מהפוסט הנ"ל ככל הנראה.

• הוסף לסימניות
למה, הרקע של EEG אמור להסביר או לרמז במה מדובר, רק שלפי התגובות נראה שיש חוסר ידע ומודעות ,או שכ"כ מפחדים מלהיחשף, על כן לא מגיבים אלה שכן יודעים למה הכוונה .
וזה אומר שצריך להנגיש את המידע ברמה עוד יותר ברורה מהפוסט הנ"ל ככל הנראה.

אני חושבת שאנשים לא כ"כ מבינים שמדובר בEEG... אפילו אני שעברתי בחיי כמה פעמים EEG לא זיהיתי מיד, ולא קלטתי שמדובר באפילפסיה עד שלא ראיתי את הכתובת מייל שהכנסת למטה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דווקא זיהיתי מיד על מה מדובר
כי באמת מי לובש קסדה

אבל העיצוב חייב שינוי משמעותי
כמו גם הטקסט שצריך עיבוד וליטוש מקצועיים
כמובן אם את מתכוננת לפרסם את הכרזה הזו.

• הוסף לסימניות
אני דווקא הצלחתי להבין מיד את המסר. הרקע מסביר הכל.
התמונה של הילד נראית גזורה במספרים :eek:.

• הוסף לסימניות
הרעיון ממש ממש יפה!
ממש מעורר רחמים על הילדים האפילפטים.
אבל הערה קטנה -
אם את רוצה לפנות לקהל הרחב, אז רובו לא מבדיל בין אי. אי. ג'י. , אקג, או מוניטור.
לכן, אם את רוצה להעלות מודעות לכולם, תפני במושגים שכולם מבינים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה