כללי שיתוף וחו"ד - לו"ז ערב בוגרים

• הוסף לסימניות
חמוד.
מתאים לאוירה ולסגנון....

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אולי כדאי להצמיד את המילים "עוד פעם תשובה" ולא להפרידן...
ד"א, איזו ישיבה זו?

• הוסף לסימניות
חמוד.
מתאים לאוירה ולסגנון....

תודה רבה!
יפה מאוד.
אולי כדאי להצמיד את המילים "עוד פעם תשובה" ולא להפרידן...
ד"א, איזו ישיבה זו?
א- אני רואה יתרון במשחק הזה של הפרדת המילים בכך שהוא תופס את העין ומצריך אותך לחשוב רגע. אם בסוף זה מובן אני מאמין שזה בסדר.
ב- ישיבת ההסדר ברמת השרון תובב"א (שם אני לומד:)) (כמובן שהלו"ז נשלח לבוגרים ויהיה בישיבה כך שלא חייבים לציין את שם הישיבה...)

• הוסף לסימניות
אומנם אני עדיין לא מי יודע מה 'מאן דאמר' בתחום, אבל אהבתי את הצבעוניות.
יש לי 2 הארות בעניינים אחרים, אולי יהיו לתועלת:
א. הייתי מוסיפה לוגו של הישיבה
ב. בנוגע לתוכן, אם המודעה אמורה לשמש כהזמנה, הייתי מנסחת פנייה יותר ידידותית ומניעה לפעולה [משהו כמו, "בוגר יקר, לקראת ימי.... הינך מוזמן לערב עיון עשיר ומרתק בנושא...].
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מודעה חמודה!

רצוי להשתמש באותו פונט במשקלים שונים ואם צריך אז עוד פונט אחד.
2 פונטים במודע אחת.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה