כללי שיתוף - ועזרה בתימחור - קישוט קיר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני כמעט לא מעלה לפה עבודות, אולי הגיע הזמן לשתף..
צרפתי קישוט קיר שעיצבתי עכשיו, ברוחב 5 מטר. (עבודה של חודש)
השאלה הקריטית:
כמה הייתם לוקחים על כזה דבר? תנו מחיר ריאלי, לא כמה הייתם רוצים לקחת..
כמובן שכבר סיכמנו על מחיר בהתחלה.. אני רק רוצה לדעת שלא יצאתי נפסדת :eek:
תודה למגיבים
אתי

• הוסף לסימניות
הקישוט מאוד יפה, חי וצבעים חזקים.

• הוסף לסימניות
אני הייתי לוקחת לא פחות מ-1500 ש"ח על העבודה

• הוסף לסימניות
עיצוב קיר מהמם, צבעים חיים ומאוד מושך להסתכל.
1800 ומעלה+++

• הוסף לסימניות
יש שיטת תמחור לדברים כאלה לפי מטר רבוע. לא פעם תמחרתי כך ובהחלט הייתי מרוצה.
השאלה כמה למטר זה לפי סוג העבודה.

ולמה עבדת על זה חודש?? בגלל תיקונים, בעיות עם הלקוח או שאת לא היית סגורה עם עצמך?? וכל דבר לקח הרבה זמן? או בכלל העיצוב הראשוני על הנייר, מי בנה אותו? הלקוח או את? זה בהחלט משנה את המחיר!

זו עבודה חד פעמית? או שיש לה לקוחות נוספים?

ובמידה ותכנון משטח העבודה נעשה ע"י הלקוח, הרעיונות וסידור הדברים ולך נשאר חיפוש תמונות, ועבודת גרפיקה מקצועית - הייתי הולכת על 90-120 ש"ח למטר כך שבין 900-1200 זה מחיר ריאלי לחלוטין.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה ומושקע!
אני גם חושבת בסביבות 1800-2000

• הוסף לסימניות
קישוט מרהיב ביופיו!
מי על הציורים, מותר לשאול?

• הוסף לסימניות
לדעתי - משהו כמו 2000 ₪, ומעלה. זה קישוט מושקע במיוחד!
הבניה, פיזור החפצים, התנוחות שלהם, הזוויות וההצללות, והכל!
יש קישוטים שנראים כמו טלאים טלאים, כאן - זה מושלם!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
הקישוט מורכב כמעט רק מתמונות, והרקע וקטורי.
הבנייה הייתה שלי מאלף עד ת'. קיבלתי רק נושאים וטקסטים
המחיר שלקחתי בפועל הוא 3000 ש"ח
מדובר בעבודה עם המון פרטי פרטים, וצללים וחיתוכים וכולי

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה!
מינימום 3000...
רואים את ההשקעה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה