כללי שיתוף - יומן לחניכה תשע"ו

• הוסף לסימניות
וואווו!!! פשוטט וואו !!

כל מילה אחרת מיותרת :)

ישר כוח בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1753781:
אחרי הבעת התפעלותי העמוקה עוד פעם!!! -
איך השטאנץ יושב כל כך מדויק?
ואיפה הדפסתם?

תודה
ההפקה-כל גרף. באמת עשו עבודה מדהימה, עבדו על זה קשה לא סתם

• הוסף לסימניות
היום ראיתי על באמת איך זה נראה, התמונות לא מספיקות צריכים פשוט להריח את הדפים ולמשש את כל הנצנצים ולראות עד כמה זה מיוחד במינו
הפקה רצינית שלא ראינו הרבה זמן (אם בכלל ראינו)

• הוסף לסימניות
ממש ממש ממש ממש יפה!!!!
מושקע ומיוחד!!!!

דבר אחד רק מפריע לי, שביומן צריך לכתוב ומרוב עיצוב בקושי יש מקום לזה - מנסיון של אחותי שרוכשת את היומן רק בשביל ההנאה אבל לא משתמשת בו כי אין מקום לכתוב, וחבל

• הוסף לסימניות
היה לי את העונג לדפדף בו על-אמת.. אין לי מה לומר, זו הפקה מטורפת, מושקעת ומדהימה בכל קנה מידה! היצירתיות, הרעיונות, העיצוב, התוכן. הכל פשוט מקסים ומשובב עין!

חייבת כזה גם. ביתי (בכיתה ג') נשפכה מקנאה בבת הדודה...

• הוסף לסימניות
למה יש בכל יום את זמני כניסת ויציאת השבת ולא זריחה/שקיעה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;1758598:
למה יש בכל יום את זמני כניסת ויציאת השבת ולא זריחה/שקיעה?

?
כל יום יש את זמני שקיעת החמה בלבד
שבתות יש גם כניסה ויציאה
אולי ראית בדף של סוכות, יש שם בחגים את כניסת החג ויציאתו

• הוסף לסימניות
בקשה-רוצות גם...

בנותי פספסו את הזמן בו היה הרישום ליומנים, והן כ"כ מאוכזבות שאין להן:(
בביה"ס שלהן העניין כבר סגור ואין מה לעשות. אלי במקרה יש למישהו 2 יומנים? או מכירים מקום בו אפשר לרכוש אותם?? ממש חסד...:eek:
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תפנו לתנועת בתיה אני מאמינה שיש להם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1777219:
תפנו לתנועת בתיה אני מאמינה שיש להם

זהו, שאני מתקשרת אליהם ואין מענה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה