אהבתי ממש!
מה שכן, המלצתי לך לכתוב בשורת סלוגן שיווק והתקנת דלתות פנים
או משו בסגנון
ועוד משהו,
ניסית לעשות יותר צורה של ידית ולא רק עיגול?
אני גם הייתי מעלה טיפונת ממש את העיגול של הידית
בהצלחה!!!
גם זה בכוונה-כדי לתת לה נוכחות ובולטות נוספת,דבר שחשוב להקפיד כאן זה עובי שווה של קווי הבסיס של ה-ר' / דלת שיהיו כמו של שאר האותיות.
כרגע הרגל של ה-ר' עבה יותר.
אפשר או לעבות את האותיות או להצר את ה-ר' (את עובי ה"קווים" שלה)
גם זה בכוונה-כדי לתת לה נוכחות ובולטות נוספת,
(אגב, היתה גם גרסה שכל האותיות בבולט ואחידות בעובי, אבל הלקוח העדיף גרסה זו - העדינה יותר)
הלקוח ככל הנראה לא למד עיצוב, אלא את. זכרי זאת, ואל תמהרי להיענות לדרישות הלקוח אם הן פוגעות באיכות העיצוב.
ממליץ בחום לשמור על עובי אחיד של האותיות, ולקצר את גג הר' כדי שהדלת תהיה מלבנית יותר, וכך דווקא תקבלי גרסה עדינה (במקום אופציה גסה יותר, בה הר' עבה).
תודה חיים על תגובתך וגם על התזכורת...
עשיתי שינוי מהיר כפי עצתך וכעצת @יונתן ליפשיץ בקשר לאחידות העובי וכן בקשר לקיצור גג ה-ר ואכן המראה המלבני של ה-ר נראה מוצלח בהרבה.
בקשר לידית במרכז רגל הר- נראה לי שזה עניין של הסתכלות, השאלה היא על מה המיקוד על ה-ר שאז העיגול צריך אכן להיות במרכזה. או על הדלת, אשר לפי פורפרציות רגילות של דלת הידית נמצאת בחלקה התחתון ולא במרכז.
בקשר לישור לתחתית רגל ה-ל בסקיצה הראשונה אכן עשיתי כך וזה הרגיש לי קצת חסר יציבות .
אשמח לשמוע מה דעתך
צפה בקובץ המצורף 397668
אנסה את זה. באמת הפריע לי החלל המשולש שנוצר כשהיישור מלא.הסלוגן עדיין לא יושב טוב.
צריך לחשוב על פתרון.
אולי לשבור את הרגל של ה-ל' לשתי צלעות כך שהכניסה שלה פנימה תהיה הדרגתית יותר ואל ליישר את הדיסקריפטור (סלוגן לצורך הבנה) מצד לצד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים