כללי שיתוף מודעה שעיצבתי

• פותח הנושא srp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקסים.
מודעה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
מקסים.
מודעה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1624682:
ממש יפה :)

חסר לי קומפוזיציה באלמנטים.
יכול להיות שהיטת את הפונט?? לא כל מתאים לענ"ד.
צבעים מעולים.

חוצמזה - יופי של עבודה.

לא היטתי את הפונט
מה הפריע לך בקימפוז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1624944:

כך בוודאי שלא
או גאלע או גאלער
ניקוד באידיש הולך שאחרי פתח/קמץ מגיעה א' ואחרי צירה/סגול מגיעה ע'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י srp;1626123:
לא היטתי את הפונט
מה הפריע לך בקימפוז?

בעקרון מה שהפריע לי זה שיש חלק שמרחפים. במיוחד החלה. הצלחות מצוינות!
לא יודעת אבל הפונט נוטה קצת שמאלה וזה קצת מפריע במיוחד בגלל הרעש שיש לך מסביב.

חוצמזה. מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י srp;1626123:
לא היטתי את הפונט
מה הפריע לך בקימפוז?

בעקרון מה שהפריע לי זה שיש חלק שמרחפים. במיוחד החלה. הצלחות מצוינות!לא יודעת אבל הפונט נוטה קצת שמאלה וזה קצת מפריע במיוחד בגלל הרעש שיש לך מסביב.

חוצמזה. מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1626465:
בעקרון מה שהפריע לי זה שיש חלק שמרחפים. במיוחד החלה. הצלחות מצוינות!
לא יודעת אבל הפונט נוטה קצת שמאלה וזה קצת מפריע במיוחד בגלל הרעש שיש לך מסביב.

חוצמזה. מדהים.

אוקיי
הריחוף הוא בעיה
אבל זה לא קשור לקימפוז
אכן אחרי ההערות פה שמתי לב באמת שהחלה והפיצוחים נראים מרחפים
לא שמתי לב להטיה
ולא הפריע לי
תודה בכל אופן :)

• הוסף לסימניות
מודעה מהממת!
אני תוהה - אם היית מצלמת צילום יעודי למודעה, עם תאורה סטיילינג והקומפוזיציה הדרושים- לא היה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
יפה ממש!!
איזה פונט המילה חדש בכתב יד?
או שזה ייצור עצמאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה