מידע שימושי שיתוף- מחיר ממש זול כרגע על אוזניות בלוטוס בעלי-אקספרס

• הוסף לסימניות
להלן הקישור למוצר:

ממליץ כמובן (תמיד) להיכנס דרך אתר קאשבאק כלשהו. אני אישית משתמש באתר הבא:

למי שעדיין לא רשום ניתן להירשם דרכי ואז גם אני מרויח וגם הנרשם מקבל עוד 10 ש"ח דמי הרשמה:

2 יחי' ב-12 דולר. (כל זוג 6 דולר)!
אוזניות עם פידבקים טובים מאד, והרבה מאד רכישות.

יש להקיש בקופה קוד קופון:
FD12TW01S

אפשר לקחת גם את הקופון של הדולר:
1623133986182.png

כרגע נשאר רק צבע ירוק. לא הכי יפה.

• הוסף לסימניות
זה לא 2 זוגות, זה 2 יחידות, כלומר זוג אחד.
לא. 2 זוגות. אני קניתי.
תכתוב בכמות '2'.
זה ממה שאני קניתי לפני חצי שעה: שים לב, 2 יחידות, כל יחידה עולה 12.72. ומחיר סופי 12.44 להכל, כולל הכל.
1623135686938.png

מקווה שמספיק מובן.

• הוסף לסימניות
לא. 2 זוגות. אני קניתי.
תכתוב בכמות '2'.
זה ממה שאני קניתי לפני חצי שעה: שים לב, 2 יחידות, כל יחידה עולה 12.72. ומחיר סופי 12.44 להכל, כולל הכל.
יש"כ! היה נשמע לי בהתחלה כאילו הקישור עצמו כולל 2 זוגות.
קניתי.
1623136331168.png

• הוסף לסימניות
להלן הקישור למוצר:

ממליץ כמובן (תמיד) להיכנס דרך אתר קאשבאק כלשהו. אני אישית משתמש באתר הבא:

למי שעדיין לא רשום ניתן להירשם דרכי ואז גם אני מרויח וגם הנרשם מקבל עוד 10 ש"ח דמי הרשמה:

2 יחי' ב-12 דולר. (כל זוג 6 דולר)!
אוזניות עם פידבקים טובים מאד, והרבה מאד רכישות.

יש להקיש בקופה קוד קופון:
FD12TW01S

אפשר לקחת גם את הקופון של הדולר:
צפה בקובץ המצורף 904084

כרגע נשאר רק צבע ירוק. לא הכי יפה.
עדיין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
למישהו הגיעו האזניות?
אני עוקבת אחריהן
ופתאום מופיע לי כזה דבר
מה זה?
1625839464513.png

• הוסף לסימניות
המבצע אמור להיות רלוונטי עוד?
ואם לא מישהו יכול להמליץ על אוזניות במחיר של 15 דולר בערך שגם שומעים וגם נשמעים טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה