כללי שיתוף מיתוג ליועצת מס

• הוסף לסימניות
ערכים:
מקצועית
מתעדכנת כל הזמן
מסורה ואכפתיות
(אגב- ממליצה עליה מאד...)
מה אומרים?
לוגו אסתי 3.jpg
כרטיס ביקור אסתי 1.jpg
ניירת אסתי 1.jpg
לוגו אסתי 1.jpg

• הוסף לסימניות
יפה, נעים לעין!
קולע בול!

הרבה הצלחה הלאה!

• הוסף לסימניות
מקסים. אהבתי מאד

• הוסף לסימניות
הלוגו טוב, מקצועי וברור
הצבע מקורי מאד למקצוע!
הפריע לי קצת שהפונט העברי לא מתאים כ"כ לאנגלי
היה אפשר לחפור עוד קצת בספריות הפונטים ולמצוא משהו שמתכתב אתו יותר

• הוסף לסימניות
נראה יפה בכללי.

אבל הפונט של השם מציק לי קצת
והוא לא מדבר את כל השפה

• הוסף לסימניות
נראה ממש טוב,
אהבתי את הצבע, הוא משדר לי אמינות למרות שהוא לא סטנדרטי.

לגבי הפונט באנגלית, הוא לוקח אותי יותר למקום של אופנה,
אם את לא סגורה על זה, הייתי מציעה לך לחפש עוד 2 פונטים יציבים וסולידיים (לא חייב שיהיו משעממים) כסקיצות נוספות.
יש לך בגוגל פונטס היום פונטים מעולים בשתי שפות, גם בפונטביט יש.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
מצטרפת להערה לגבי הפונט

• הוסף לסימניות
אני בכלל הייתי שוקל מחדש את הנחיצות של האנגלית כאן.
השימוש באנגלית לקהל דובר עברית נכון יותר בתחומים הקשורים ללייף-סטייל וטכנולוגיה.
בייעוץ מס זה פחות לתועלת לדעתי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!
אני אנסה לשנות פונט ונראה מה יצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה