כללי שיתוף | נוה הורים שפע חיים | פרוייקט גמר

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא
בשבוע העעל"ט זכיתי יחד עם ידיד לספסל הלימודים במכללה המדהימה בעולם "בית פרוג" לסיים שנתיים של עמל ויזע, בקורס עיצוב גרפי ותקשורת חזותית.
אומר לכם בפה מלא: זה לא היה קל, אבל זה היה כיף!
במסגרת פרוייקט הגמר התבקשנו למתג עסק כלשהו... אני מיתגתי בית אבות בנתניה 'נוה הורים שפע חיים' השוכן בסמוך לחוף הים.
מצו"ב הדמיות מפריטי המיתוג ותמונות מטקס ההגשה.

זה המקום להודות לכל המורים והמרצים, אנשים משכמם ומעלה, אשר לא חסכו שבטם, ותמידדד נכונים לעזור בכל נושא שהוא גם מחוץ לשעות הלימודים, ה"ה
@אריאל אלינסון - המרצה לאילוסטרייטור
ירמי אריאלי - פוטושופ
@Boaz sharon המלך - אינדיזיין
שוקי דוכובני - הבאה לדפוס
רני רדזלי - טיפוגרפיה
אורן שמעון - המאסטר במיוז!
ועל כולם: איתמר גור היקר!!!!!

כן אני מודה לצוות "בית פרוג" היקרים, שגרמו לנו להרגיש בבית!
תמיד עם אוזן קשובה לכל שאלה ובקשה!
לחיים וטובי היקרים!
לעקיבא כאהן התותח!
ולעוד אנשים יקרים שאנ'לא מכיר, ו/או לא יכולתי לה(ז)כיר...

אין עליכם ולא אשכח את השנים האלו לעולם!!!!!!

לוגו.png
מודעות.png
ספר מותג - כריכה.png
ספר מותג 1.png
ספר מותג 2.png
ספר מותג 3.png
פולדר עם בלאנק.png
פריטי המיתוג.png
רול אפ.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדהים!!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אליפותתת!

בנוי פשוט מושלם!

הצלחות תמיד ידידי ורעי!

• הוסף לסימניות
הייתי בכינוס בתור תלמיד שמתחיל את הקורס. האמת שנפעמתי והתרגשתי לראות כל ההגשות המדהימות האלה, ללא ספק זה נתן לי הרבה עידוד ותחושות של קינאה.
עלו והצליחו.

• הוסף לסימניות
הייתי בכינוס בתור תלמיד שמתחיל את הקורס. האמת שנפעמתי והתרגשתי לראות כל ההגשות המדהימות האלה, ללא ספק זה נתן לי הרבה עידוד ותחושות של קינאה.
עלו והצליחו.
בעז"ה אצלך בהצלחה!!!!

טיפ שלי: שיעורי בית - אפילו כשלא מבקשים!

• הוסף לסימניות
מדהים! תמשיך להצליח ידידי היקר!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!!!

עבודה מעולה

המון הצלחה וסייעתא דשמייא!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה