שיתוף: סרט "שי גלרי" - בגרסא ארוכה ובגרסא קצרה

• הוסף לסימניות
מהמם
ממש יפה השוטים חדים כ"כ
את ממש מרגישה את המרקם של הבד
תמשיכי להצליח ולשתף
זה מחכים את כולנו
הפרגון באמת נותן חשק להמשיך ולשתף.

• הוסף לסימניות
מקסים ממש!!!!
צילום, רעיון וכל השאר...
(אולי יש קפיצה קטנה בשניה 0:09 שמתחלף בדיזולב??)

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר! ממש התחברתי:) ממש.
מושקע , מוקפד , נקי , ומעניין.
תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
באמת מגרה לקנות שם....
עשית עבודה טובה!

• הוסף לסימניות
מקצועי מאד.
הבימוי, השחקניות, הצילום, העריכה,
רמה גבוהה מאד.
מחכים לשיתופים נוספים...

• הוסף לסימניות
סרט מושקע עד הפרטים, ניכרת ההשקעה הרבה.
תודה רבה על השיתוף, זה חשוב מאד. בעיקר תהליכי החשיבה וההערות הבונות של כולם.

• הוסף לסימניות
הקצר מקסים. קריאיטיב מעניין :)
הייתי מחליפה את הסדר- קודם שוטים של החנות ואח"כ הסיפור עם האישה. הקלוז שלה באמצע מיותר בעיני

• הוסף לסימניות
מקסים ממש!
גם אני בעד הקצר, מפתיע עם הרעיון שבו ונותן טעם של עוד.
את השוט הראשון של הסיבוב על החנות הייתי מורידה, הסיבוב הוא לכיוון ההפוך מהשוטים הבאים ומפריע קצת בעין.
הצבעים בקצר גם יותר טובים, בארוך יש הבדלים משמעותיים בתאורה בין השוטים השונים.
תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על התגובות!
לקחתי לתשומת לב את ההערות.
נחמד לשתף כאן...

• הוסף לסימניות
מקסים, אהבתי מאד את הצילום על הסליידר
הייתי מוותרת על השוט שרואים את השחקנית בחוץ על המדרגות, קפיצה מיותרת בעיני.
אבל הכל מקסים ממש, ועושה את העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה