שיתוף: עיבוד אומנותי...

• הוסף לסימניות
טוב תראו, אני אמנם יודע לצייר, אבל לא על מחשב...
מה שכן, אני מאד מתלבט איפה לשתף את העיבודים שלי... פורום
גרפיקה לא שייך, צילום ודאי לא, כאן המקום הקרוב ביותר, תקנו אותי אם אני
טועה, לא רוצה להספים לכם את הפורום...

אז הנה שיתוף מעיבוד של תמונה שצילמתי בעיר היפה שלנו...
(כל הזכויות שמורות, אין לעשות שום שימוש).

P1010468Small.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפה!
מעניין לראות את התמונה המקורית...

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
אפשר באמת לראות את התמונה המקורית?

• הוסף לסימניות
מותר לציין שאני אוהבת את התמונה המקורית יותר? פשוט לא אוהבת עיבודי תמונות מה שכן זה בין העיבודים הכי טובים שראיתי
מה לא אהבתי? הדלת למשל נהדרת אבל החלונות שהסורג בורח והמדרגות עם הפרחים פחות טוב
מקווה שלא אכזבתי

• הוסף לסימניות
מותר לציין שאני אוהבת את התמונה המקורית יותר? פשוט לא אוהבת עיבודי תמונות מה שכן זה בין העיבודים הכי טובים שראיתי
מה לא אהבתי? הדלת למשל נהדרת אבל החלונות שהסורג בורח והמדרגות עם הפרחים פחות טוב
מקווה שלא אכזבתי
בודאי שלא איכזבתם! תודה על הביקורת!
עיבודים מוגבלים לעומת ציור ממש, אולי שיהיה לי פעם
לוח ציור אוכל באמת להגיע לתיקוני קצה האלו, בכ"א שמח
לשמוע ביקורת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני ממש אהבתי,
המיוחד שעד שלא ראיתי את הכיתוב-
לא הייתי בטוחה שזה עיבוד תמונה...
כל הכבוד!
ירושלמי, נכון?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה