כללי שיתוף פרוייקט גמר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4985035:
פרויקט מושקע ומקסים.
המודעות נהדרות.

הרבה הצלחה!

תודה!

ושוב, מודה לך על הספר!!
מאוד מאוד עזר!
יודעת גם על הרבה בנות מהכיתה שקנו בשלב הזה (של תחילת העבודה על הפרוייקט), ושזה עזר להן מאוד!

שמחה שאתה חושב שהמודעות נהדרות..:)
לקחו לי הרבה אנרגיה, וזה היה מלווה בהרבה תסכול להגיע לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;n4985018:
וואי וואי וואי הצלחתם לעשות את מה שאני לא הצלחתי..
ועכשיו באמת לפי כמה שנים (שעדיין הייתי צוציק בן 16) עשיתי להם לוגו ועוד כלמיני דברים מעניינים כאלו (שיש מצב שהם הראו לכם את זה לפני) ובתכלס' לא ממש יצא לפועל, מי יודע אולי בהזדמנות אני יכניס את זה לשלבי האבולוציה בתיק עבודות שלי.

קיצר בהצלחה בהמשך

ברצינות?
לא הראו לי כלום.
ולהיפך, אמרו לי שאין להם כלום...
כל המודעות וכו' שהיו להם, היה על כתפיים של בית דפוס באיזור שלהם....

הלוגו הקודם (אם אפשר לקרוא למה שהיה שם לוגו בכלל) נעשה ע"י בן המשפחה.. (או שזה אתם?!)

• הוסף לסימניות
מקסים!!
תצליחי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה זלמנוב;n4985063:
תודה!

ושוב, מודה לך על הספר!!
מאוד מאוד עזר!
יודעת גם על הרבה בנות מהכיתה שקנו בשלב הזה (של תחילת העבודה על הפרוייקט), ושזה עזר להן מאוד!

אני שמח מאוד לשמוע ב"ה, ואם כבר - גם הלוגו מצוין! לא הרבה פרויקטי-גמר נושאים לוגו ברמה כזו.
שתהיה המון הצלחה בהמשך הדרך!

• הוסף לסימניות
פרויקט מקסים!!!
כל הכבוד!
רואים את ההשקעה והיגיעה-בתוצאה!
תמשיכו להצליח!

• הוסף לסימניות
לא יאומן שזה פרוייקט גמר!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מקסים, גם ההגשה

עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
ואוו! אן לי מילים! איזה רמה, איזה השקעה ואיזה ביצוע!
אני מוצאת את עצמי מסתכלת על זה שוב ושוב.. אהבתי!

• הוסף לסימניות
פרויקט מושקע וברמה גבוהה, אם לא נעזרת באחרים הרי את כוותיקה ויכולה לדרוש כראוי, הרבה הצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;n4986202:
פרויקט מושקע וברמה גבוהה, אם לא נעזרת באחרים הרי את כוותיקה ויכולה לדרוש כראוי, הרבה הצלחות.

תודה רבה.

הפרוייקט כולו שלי....

אחד הדברים הכי כייפים בסיום תהליך של פרוייקט כזה,
זה לדעת שכל מה שהגשת שם, יצא ממך. לבד.

נדמה לי שזו אחת המטרות של לימודים מקצועיים כאלו.
וזה המקום של הכבוד והכפיים דווקא של פרוג והמרצים שליוו את הקורס.

• הוסף לסימניות
ואווא יפה מאד מאד!
שיהיה בהצלחה-יאלה לעבודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה