כללי שיתוף | פרויקט יום עיון לסמינר

• הוסף לסימניות
יפיפה!
מעורר השראה

• הוסף לסימניות
מיוחד ומעורר השראה!!

• הוסף לסימניות
מלא שיק ועכשיווי!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד! עיצוב שממש מעלה ניחוח.

• הוסף לסימניות
יש לך טעם מעולה .
עיצוב מלא שיק.
אהבתי!

• הוסף לסימניות
מקסים!
עיצוב עם אוירה

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הלוגו. עכשווי ומזמין ועם זאת בוגר ולא קליל מדי.
העיצוב גם הוא נהדר.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
יפיפה!
הצבעים מדהימים!

(כשאני רואה את ההשקעות האלו זה גורם לי לצחוק- זה לא הסמינר שמדבר כל היום על עודף רושם ומילים גרנדיוזיות?? תראו איך מגדירים יום עיון- 'הדגשת זהות ובנין אישיות', ועיצוב של הפקות- על…)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1943446:
יפיפה!
הצבעים מדהימים!

(כשאני רואה את ההשקעות האלו זה גורם לי לצחוק- זה לא הסמינר שמדבר כל היום על עודף רושם ומילים גרנדיוזיות?? תראו איך מגדירים יום עיון- 'הדגשת זהות ובנין אישיות', ועיצוב של הפקות- על…)

כן, גם הם לא דימיינו שזה יצא כזה מרשים :p:D:eek:

• הוסף לסימניות
אפרת, כבר אמרתי לך -
אבל זה פשוט מקסים!

תמשיכי לשתף בדברים יפים, מוכשרת אחת :)

• הוסף לסימניות
נעים מאוד לעין
עבודה משובחת ויפה
מוגשת בצורה נפלאה
סוף סוף משהו על רמה גם לסמינרים...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
כייף לקרוא תגובות מחממות :)

• הוסף לסימניות
יפה, אפרת, יפה ממש.
ראוי להכנס לתיקיית ההשראות שלי...:rolleyes:

מתגעגעת :rolleyes:

• הוסף לסימניות
הכל יפה, אבל הלוגו - מהמם!!!

• הוסף לסימניות
מוכשרת, הגישה שלך לציור הופכת כל דבר למיוחד :)

• הוסף לסימניות
יפה!
נראה לי שצריך להוסיף י' במילים הבאות:

נשמתנו מיטלטלת במסע החיים בין אדמה לאדמה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1948039:
יפה!
נראה לי שצריך להוסיף י' במילים הבאות:

נשמתנו מיטלטלת במסע החיים בין אדמה לאדמה...

יכול להיות.
רק שזה כבר הודפס....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה