שיתוף - פרחי נייר גדולים.

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הקודם על פרחי נייר שפתחתי לפני זמן מה,
הבטחתי שאשתף בתוצאה.
אחרי ניסיונות חוזרים ונשנים שכללו דפי נייר קרועים גזירות אין ספור ואצבעות שורפות מדבק חם...
הנה התוצאה גמורה ויפיפייה לפניכם.

קבצים מצורפים

• IMG_2348.JPG
    3.6 MB · צפיות: 302
  • הוסף לסימניות
מדהים!
זה רק נראה לי או שבאמת קצוות העלים כהות יותר מהעלים עצמם (העלים, לא עלי הכותרת)?

• הוסף לסימניות
לא. זה כנראה מהמצלמה ומחוסר האור שהיה שם
עריכה- כעת הבנתי למה התכוונת. פשוט עיגלתי מעט את קצוות העלים גם כן. ולכן נוצר עליהם מעין צל כזה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חלמתי לעשות כאלו לברית של הבן שלי.....
אפשר הסבר?
אולי לחלאקה......

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
כמה שאלות של בורה, אבל אני ממש אוהבת אז מתחשק לי לנסות להכין:
חתכת לבד את הצורות, או שיש לקנות מוכן?
ואיך מעגלים את הקצוות? זה מכשיר מיוחד או סתם לורד עגול?

• הוסף לסימניות
מטריף.
אני מאוהבת בפרחים האלה.
שילוב הצבעים ג"כ מיוחד.

• הוסף לסימניות
מ-י-ו-ח-ד-!-!-!-!-!-!:eek:
האם את מוכרת כאלה????

• הוסף לסימניות
וואו. אחד הדברים היפים.
יצא לך לגמרי מרשים!

עריכה: אהבתי גם את הפרח הכחול ששליבת בעיצוב של המתנה
הצביעה בספריי הוסיפה מימד נוסף.

• הוסף לסימניות
חתכת לבד את הצורות, או שיש לקנות מוכן?
ואיך מעגלים את הקצוות? זה מכשיר מיוחד או סתם לורד עגול?
חתכתי לבד כן.
עיגלתי עם גליל דבק חם....
האם את מוכרת כאלה????
דווקא למקום שהכנתי את השלט זה היה בחינם.
אבל אנשים שראו אותו שאלו אותי את אותה שאלה.
חושבת שאם יהיה ביקוש אעשה את זה.
אפשר ליצור מזה המוני דברים, החל בקישוט קיר פשוט ועד לעיצוב אירוע או חלונות ראווה....

• הוסף לסימניות
חתכתי לבד כן.
עיגלתי עם גליל דבק חם....

דווקא למקום שהכנתי את השלט זה היה בחינם.
אבל אנשים שראו אותו שאלו אותי את אותה שאלה.
חושבת שאם יהיה ביקוש אעשה את זה.
אפשר ליצור מזה המוני דברים, החל בקישוט קיר פשוט ועד לעיצוב אירוע או חלונות ראווה....
זה יכול להיות מגניב לסטודיו שלי....;)
אהבתי אותם מאוד!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה