כללי שיתוף פרסומת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעוף הציפור;2182901:
לא כ"כ בלי קשר
היא התכוונה להראות את הדיו על גווניו לא? וזה קשר ישיר לבית דפוס
אולי צריך קצת יותר עיבוד שלא יראה מים על צבע אלא צבע נוזלי אבל לא הייתי אומרת שזה קריטי

את רואה פה דיו?
אני לא :(
אני רואה מיםםםם צלולים . ולא ידוע לי שבתהליך הדפוס יש שימוש במים.

• הוסף לסימניות
לכן כתבתי שאולי צריך עיבוד של הצבע
אבל הרעיון יפה לטעמי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעוף הציפור;2182918:
לכן כתבתי שאולי צריך עיבוד של הצבע
אבל הרעיון יפה לטעמי...

התכוונת עיבוד של המים
וברגע שאת הופכת את המים לדיו, את משווה להם מראה אטום, ואז מה הטעם ברקע הציבעוני מתחת שלא יראה? לכן המלצתי לחפש אולי עוד תמונה

• הוסף לסימניות
התמונה מבטאת את הצבעוניות והמגוון בדפוס וזה מה שחשוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעוף הציפור;2182954:
התמונה מבטאת את הצבעוניות והמגוון בדפוס וזה מה שחשוב!

אנשייייםם! מישהו חושב כמוני?
או, מלבד העובדה שהתמונה יפה. למה היא מתקשרת לכם בראש?

• הוסף לסימניות
קצת עיבוד עדין לתמונה.
תודה על העידוד! :)

קבצים מצורפים

• 31.7.jpg
    1.1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הרעיון היה תמונה צבעונית ומשובבת.
במקרה מצאתי תמונה עם מים - יכול להיות שזו הטעות. אחפש תמונה בלי אלמנטים דומים מידי לדיו. המון תודה!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
אני חושבת שהכיתובים מעל התמונות מיותרים,
הכל כתוב גם שורה מעל זה חוזר על עצמו...
והייתי גם מרככת את ההצללה של התמונות או מורידה לגמרי,

• הוסף לסימניות
יש משהו קצת נוקשה בקווים הישרים של התמונות שמפריע לדינמיקה שהמשולש הגדול יוצר (זה שעליו כתובה הכותרת). זה כאילו מנחית את הכל. אולי תנסי בלי הריבועים? אולי להניח הדמיה כפי שהיא? או לשים תמונה אחת גדולה בחלק העליון במקום המים?

• הוסף לסימניות
ב״ה

אילוז, שימו לב להקפצות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה