שיתוף | ציור הרבי מלובביץ

• הוסף לסימניות
צויר עם עפרונות B6 ו-B8 על בלוק אקסטרא A3

אגב, חייבת לציין שאחרי שראיתי ציורים של רוני יופה ניסתי את שיטת הצביעה שלה ובאמת ראיתי כי טוב.

אשמח לחוות דעתכם :)

וכמובן שכל הזכויות שמורות

קבצים מצורפים

• הרבי.JPG
    הרבי.JPG
    KB 125.5 · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, משהו בחיבור פרק כף היד צריך שיפור.

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2234085:
יפה מאד, משהו בחיבור פרק כף היד צריך שיפור.

אשמח אם תצביעי לי על הנקודה שאת רואה
(אני כ"כ בתוך זה שאני לא רואה כלום :eek: )

• הוסף לסימניות
וואוווו מדהיםםם

• הוסף לסימניות
משהו חפוז, אבל העיקרון הוא שהיד אמורה להיות רזה יותר מכף היד.

קבצים מצורפים

• הרבי.JPG
    KB 208.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מקסים!
מעל לעיניים ריק מדי, צריך להיות שם יותר צבע.
נכתב ע"י שיילה;2234257:
משהו חפוז, אבל העיקרון הוא שהיד אמורה להיות רזה יותר מכף היד.
נראה לי שהיד בציור המקורי נכונה יותר...

• הוסף לסימניות
אפרת, מוכשרת!
ציור יפהפה ואצילי.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
רק תסתכלי על התמונה המקורית ותווכחי:
1. המבט של הרבי צריך להיות מופנה הרבה יותר קדימה, לעבר הצופה - זאת אומרת להזיז את העין ימינה וכו' [וזה גם יוסיף המון חיים לתמונה!!!]
2. היד מידי מצומקת ורזה

צירפתי תמונה (משהו באינטרנט שלי גרם לכתמים השחורים שעליו)

בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• index.1.jpg
    KB 69.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה יענער, אני אנסה לבדוק את זה

• הוסף לסימניות
הקו התחתון של הזקן מדי ישר ונותן מראה מרובע פחוס
מאוד יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה