שיתוף: קומיקס מהמודיע מהתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
משגעע!!!!
גם אני אהבתי את החיתוכים, זה נותן לקומיקס שלך ייחודיות משלו.
הזרימה של הקו והצבעים ממש משתלבים טוב ונעימים בעין.
אהבתי את החלוקה של הפרצופים של השליחים שהם אומרים שלא מצאו את האיגרת. יוצר הרבה יותר עניין מאשר ריבוע אחד עם שלושתם יחד בתועו.
והחשיבה היצירתית ממשיכה לכל האורך...
כל הכבוד על ההשקעה!!
תגידי, כמה זמן לוקח לך לעשות עמוד בערך?
אני עושה תמיד סקרים בשביל לבדוק אם אני עדיין בטווח הנורמל...

את וליבליב כל היום מתלחשות ביניכם , לא אומרים סודות בחברה!! :) (קריצה)

• הוסף לסימניות
יפית יקרה!! זה ממש מוצלח!! ממש חי, זורם, והחיתוכים מאוד מוסיפים לדרמתיות. נהדר! יופי של עבודה, המשיכי לשתף:)

• הוסף לסימניות
יפית, זה מיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;n4871829:
משגעע!!!!
גם אני אהבתי את החיתוכים, זה נותן לקומיקס שלך ייחודיות משלו.
הזרימה של הקו והצבעים ממש משתלבים טוב ונעימים בעין.
אהבתי את החלוקה של הפרצופים של השליחים שהם אומרים שלא מצאו את האיגרת. יוצר הרבה יותר עניין מאשר ריבוע אחד עם שלושתם יחד בתועו.
והחשיבה היצירתית ממשיכה לכל האורך...
כל הכבוד על ההשקעה!!
תגידי, כמה זמן לוקח לך לעשות עמוד בערך?
אני עושה תמיד סקרים בשביל לבדוק אם אני עדיין בטווח הנורמל...

את וליבליב כל היום מתלחשות ביניכם , לא אומרים סודות בחברה!! :) (קריצה)
וואו, יעל! תודה רבה!!!
איזה כיף לקרוא את הודעתך המקסימה!

איזה מחמיא ששמת לב אל הרעיון באותו פרק עם השליחים!... באמת אני מחבבת את הסצנה ההיא.

וכמה זמן לוקח---- אני אכתוב לך באישי. אוקיי?
שלא יהיו לי פה בושות:eek:

המשך יום נהדר וים הצלחות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה