כללי שיתוף | קייטרינג תפארת. יש סיכוי שהם מכינים גם סושי?

• הוסף לסימניות
את המודעה (והלוגו) שלהלן עיצבתי בס"ד -
עבור חבר שהוא בעלים של קייטרינג.

שם משפחתו - גרינוולד. ומה בכך?! שום דבר מיוחד
למעט העובדה שהוא ישב כמה שנים 'בפנים' ביפאן.

גרינוולד, יפאן, זוכרים?
מה אתם אומרים, יש מצב שבתפריט שלו מופיע סושי?

מודעה קייטרינג תפארת.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מודעה יפה ומכובדת!
הסתדרתם מעולה עם הטקסט הרב

הלוגו גם מיוחד מאוד, רק שעדיין לא החלטתי אם היה כדאי פעמיים ב ת' עיטור זהה.. והסלוגן שם חנוק לי.

• הוסף לסימניות
הלוגו גם מיוחד מאוד, רק שעדיין לא החלטתי אם היה כדאי פעמיים ב ת' עיטור זהה.. והסלוגן שם חנוק לי.
מצטרפת.. זה יוצר שתי מוקדי ראיה ומפריע לעין.
חוץ מזה מודעה מקסימה!

• הוסף לסימניות
למעירים על הלוגו ועל צפיפות הסלוגן.
זה אכן דורש תיקון. תודה!

• הוסף לסימניות
מודעה מדהימה!
הכל יושב מושלם.
כמיטב המסורת...:)
רק הלוגו והסלוגן כמו שאמרו...

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה
כל המסר שאני רואה מבחינה פרסומית (אני מסתכל רק על העיצוב) הוא שרמת המחירים שלו היא זולה יחסית, והוא פונה לשוק של אנשים ממעמד סוציו אקונומי ממוצע עד נמוך, האבא כותב במכון תורני, האישה מורה בסניף עם ותק, וגם מסרקת פאות בלילה, והם רוצים לקבל קצת יותר עבור סכומים קטנים.
בשום מקרה העיצוב לא משדר יוקרה, כך שאם הוא מתכנן לתת שירות ורמת גורמה, והוא יגבה מחיר תואם לרמה הגבוהה וה"בוטיקית" הזאת, הוא לא יצליח להגיע לקהל הזה דרך העיצוב הזה.

נ.ב. אין לו סושי, לפי העיצוב רואים.

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה
כל המסר שאני רואה מבחינה פרסומית (אני מסתכל רק על העיצוב) הוא שרמת המחירים שלו היא זולה יחסית, והוא פונה לשוק של אנשים ממעמד סוציו אקונומי ממוצע עד נמוך, האבא כותב במכון תורני, האישה מורה בסניף עם ותק, וגם מסרקת פאות בלילה, והם רוצים לקבל קצת יותר עבור סכומים קטנים.
בשום מקרה העיצוב לא משדר יוקרה, כך שאם הוא מתכנן לתת שירות ורמת גורמה, והוא יגבה מחיר תואם לרמה הגבוהה וה"בוטיקית" הזאת, הוא לא יצליח להגיע לקהל הזה דרך העיצוב הזה.

נ.ב. אין לו סושי, לפי העיצוב רואים.

בוטיק וגורמה? ראית מילה כזו מוזכרת במודעה?
בכל מקרה, הפרשנות שלך מעניינת. תודה.

אה, שכחתי לציין,
זה מיועד להתפרסם בכח הפרסום. מקומון בני ברקי.
ואולי גם בשלטי חוצות בני ברק.
אני חושב שזה מסביר הכל.

ואגב, חוץ מעריכה לשונית לטקסט מוכתב
אין לי שום קשר לניסוח...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הלוגו יפה,
אבל משום מה לא ממש מזוהה עם אוכל
גם לא הצבעים

• הוסף לסימניות
המודעה מקסימה. ברורה, יפה ונוצצת
מדברת לקהל יעד בהחלט
הטקסט מסודר ומאורגן מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה