שיתוף - קישוט קיר קסום בהחלט >>>

• הוסף לסימניות
ניסיתי להוסיף קצת טורקיז ולבן במים.
אני בינתיים אוהבת יותר את הקודם, כי הקונטרסט בו בולט יותר, אבל אשמח לשמוע גם את דעתכם.

קבצים מצורפים

• קישוט קיר חוף מוקטן1.png
    KB 947.9 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
ככה זה מעולה! בדיוק מה שהיה חסר.
לטעמי הקונטרסט נשאר מצויין + עכשיו הים נראה "חי" כמו שאר התמונה!

• הוסף לסימניות
עכשיו זה באמת מושלם!

• הוסף לסימניות
השני! ברור.
מאוד יפה!

תנסי אולי להבהיר טיפה את האופק של הים.

• הוסף לסימניות
ציור מהמם!

וחבל, כי בציור השני אן סימני מים, והוא גם יותר גדול ויותר איכותי..

• הוסף לסימניות
אם תרשי לי, אני אעלה תוספות קטנות שעשיתי לצבעים מבחינת הפרספקטיבה האווירית. סליחה, אבל הייתי חייבת כי זה כ"כ מושלם...:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ארט;1141472:
ציור מהמם!

וחבל, כי בציור השני אן סימני מים, והוא גם יותר גדול ויותר איכותי..
תודה. אני עורכת את ההודעה ומוסיפה סימן מים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1141488:
אם תרשי לי, אני אעלה תוספות קטנות שעשיתי לצבעים מבחינת הפרספקטיבה האווירית. סליחה, אבל הייתי חייבת כי זה כ"כ מושלם...:eek:
אשמח מאוד! תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה