כללי שיתוף של מיתוג ופרסום לאולפן

• הוסף לסימניות
האמת שכמעט ולא יצא לי להעלות לפה עבודות.
אני יעלה עבודות שעשיתי לאחרונה באשכול הזה ובאשכולים נוספים.
(הם עבודות שהתפרסמו כבר)
כרגע זה מיתוג ופרסום לאולפן הקלטות.

קבצים מצורפים

• הדמיה לפרוג.jpg
    הדמיה לפרוג.jpg
    KB 281.4 · צפיות: 26
  • מודעה חצי פלייבקים זז.jpg
    מודעה חצי פלייבקים זז.jpg
    KB 259.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עבודה מעולה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד, ממש יפה

• הוסף לסימניות
נהדר!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה נקייה וברורה!!!
שילוב הצבעים פשוט מהמם!

• הוסף לסימניות
מעולה!

• הוסף לסימניות
היי אני ממש מודה לכם. כיף לקבל תגובות כאלה!

• הוסף לסימניות
וואו....
פעם פעם עשיתי לה את המיתוג הקודם, בלי לדעת מילה על מיתוג ועם ידע מצומצם בגרפיקה... פשוט מה שבקשה ורצתה ניסיתי ליישם.
בדיוק לאחרונה נתקלתי בקבצים ההם וממש דגדג לי לעשות לה לוגו חדש.
שמחה לראות שהיא דאגה לעצמה.
מיתוג יפיפה!!
(ותמסרי לה ד"ש חם, אין על האישה הזאת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2089381:
וואו....
פעם פעם עשיתי לה את המיתוג הקודם, בלי לדעת מילה על מיתוג ועם ידע מצומצם בגרפיקה... פשוט מה שבקשה ורצתה ניסיתי ליישם.
בדיוק לאחרונה נתקלתי בקבצים ההם וממש דגדג לי לעשות לה לוגו חדש.
שמחה לראות שהיא דאגה לעצמה.
מיתוג יפיפה!!
(ותמסרי לה ד"ש חם, אין על האישה הזאת)
את בטוחה שזה היא? היא רק לאחרונה עברה לבית שמש היא במקור מרכסים...
ואגב תודה על הפרגון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה