כללי שיתוף - שנה חדשה, יומן חדש! "יומנדלה"

• הוסף לסימניות
יומן מדהים, פשוט מושלם!
הצביעה החלקית מוסיפה לזה רק יופי.

מעניין אותי לדעת:
את אחראית על זה גם מבחינה רעיונית, או נטו עיצוב?

• הוסף לסימניות
הצביעה ידנית, ממש לא ממוחשבת. היה לנו חשוב שזה יראה אותנטי - צביעה בצבעי קרש. (אומנותית מאד, אבל כל ילדה יכולה לנסות לחקות את זה)
בכריכה כל שני פוילים מעורבבים ביחד, שימו לב שזה מחולק לשלושה טורים, כך שהעבירו את הכריכה רק פעמיים במכונה, כל פעם שלושה צבעים יחד
ולשאלה של אגוזי - אנחנו בונים ביחד את הקונספט של היומן, חושבים על רעיון עיצובי שמתחבר ביחד עם תוכן, באופן כללי. אחר כך הכתיבה של המדורים עצמם זו העורכת, אבל כל הזמן עובדים ביחד בהתאמה של צורה + תוכן.

• הוסף לסימניות
ראיתי אצל גיסתי וחשבתי לעצמי-
מי הגרפיקאית המוכשרת שעבדה על זה כל כך הרבה זמן?????
עבודה מדהימה!
תגלי לנו כמה זמן את עובדת על זה?

עכשיו יהיה לבנות במה להתעסק בזמן השיעור.. :/

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו!...
הייתי קונה...
וזה נראה השקעה של שנה שלמה.... :)

• הוסף לסימניות
מדהים כמו תמיד. אין מילים.
תרצה פלג ציירה גם את המנדלות?
ואטי, תעלי לנו גם טעימות.... נשמח!

• הוסף לסימניות
כל מה שמאוייר ביומן תרצה איירה, את העטיפה, את המדנלות, את הסטריפים שבתחתית החודשים (לכל חודש יש סטריפ מיוחד, סט לראש חודש שלו, עם אלמנטים משותפים ומרמזים) וגם את הילדות, כמובן. והכל ידני!
אפשר לכתוב ספר רק על הסיפור של סריקת הציורים.. עברנו כמה מקומות עד שהיינו מרוצים. הם נסרקו לפני הצביעה, ושוב אחריה (לא צבענו על המקור)

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שהתוצאה פשוט מדהימה,
תענוג בכל פעם לשמוע סודות מאחורי הקלעים שמראים כמה ערימות של השקעה יש שם.
לא חסכתם בכלום!

יש לי 2 שאלות לגבי צורת העבודה:
1. היו מקומות שעשיתם שני פוילים זה ע"ג זה? איך זה התקבל? (קשה לראות בתמונה) מחליף צבע?
2. ושאלה שניה, איך הולכת הכנסת הטקסט- ידנית בכל מקום? או שרשורים לכל סוג בנפרד?

• הוסף לסימניות
תודה!
1. לא, אין פוילים זה על גבי זה. אני מאמינה שאפשר אבל לא ניסיתי, אחד פשוט יסתיר את השני, כי הם אטומים לגמרי. מצרפת את הקובץ של העטיפה, תראי את החלוקה של הפוילים.
2. לגבי הטקסטים - כל מה שקשור לזמנים - תאריכים, זמני שקיעה וכדומה - משורשר כל סוג בנפרד כמובן. המדורים, ידנית בגלל שהמקום שלהם לא קבוע, וכל אחד צורך טיפול אישי.

קבצים מצורפים

• עטיפה.jpg
    עטיפה.jpg
    KB 203.5 · צפיות: 199
  • הוסף לסימניות
ההשקעה שווה. היומן פשוט מדהים!
הבת שלי בתיכון לא ויתרה. הבאתי לה אחד מביה"ס שאני מלמדת....

חני

• הוסף לסימניות
הפקה מושלמת!
הרבה הרבה נחת :)

מדהים השילוב הזה של המנדלות.
שיא חדש בעיצוב, לא דבר שרואים!
כל הכבוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה