שיתוף- תירגול במברשות וכלים נוספים...

• הוסף לסימניות
שלום, שמחה לשתף אתכם בציור חופשי שלי...נהניתי מאוד!!! לצייר אותו, ממש משחרר:cool:
אשמח לחו"ד שלכם:)
ערב נפלא!

• הוסף לסימניות
יפה!
אהבתי את ה''מנגה סטייל'';)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד !!!!

נכתב ע"י sweetpanda1;2025242:
שלום, שמחה לשתף אתכם בציור חופשי שלי...נהניתי מאוד!!! לצייר אותו, ממש משחרר:cool:
אשמח לחו"ד שלכם:)
ערב נפלא!

ממש יפה כשרוווון :):):)

• הוסף לסימניות
וואו אנאל! איזה בניה משובחת! האור נופל בצורה מדויקת ואיכותית. לייק!
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
מדהים! אבל נראה שהכיתוב לא מתאים לסגנון הצביעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2025425:
וואו אנאל! איזה בניה משובחת! האור נופל בצורה מדויקת ואיכותית. לייק!
ים הצלחות!

תודה נשמה! זה כבוד ועונג הוא לי לקבל ממך מחמאה:cool::D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;2026001:
וואו!, ממש ממש יפה!!!

אני גם הייתי מוותרת על הכיתוב, וקצת הפריע לי שיש משהו מאד לא יהודי בדמות הזו...

מקבלת, תודה על המשוב:)

• הוסף לסימניות
מנגה!
שאלה. איך מציירים מנגה ונשארים יהודים?
לא מצאתי תירוץ טוב.

• הוסף לסימניות
sweetpanda1 יקרה!
אז ככה, יש מספר דברים שמפריעים לי בציור (אל תדאגי אחרי זה יש גם מחמאות! :) )ויש גם איזה הבעת דעה..
ומאחר ועברתי על תיק העבודות שלך אני חייבת לשתף אותך.
אחד זה הצבעים...אני חושבת שהשתמשת ביותר מדי צבעים..הם לא התחברו לי בהרמוניה בעין...כתום כחול צהוב ירוק ועוד לא הגענו לרקע.. הקריטי לי בעין כרגע זה הצבע של החצאית. (והרקע כמובן)
דבר נוסף זה השיער שלה.. הוא נורא מסיבי.!.מלא שיער יש פה בציור ומדובר רק בבן אדם אחד חחח :) ;)
ודבר נוסף הוא זה שאני חושבת שלא לקחת את סגנון הציור הזה לסגנון שלך..הוא יותר מדי מנגהי? בכל אופן העניין הוא שהסתכלתי בתיק העבודות שלך ודווקא ראיתי מספר פעמים שעדיין ציירת סגנון מנגה אבל נתת לו את הנגיעות שלך ובאמת שזה הרבה יותר יפה.
למשל בקוקו של הילדה לא עשית יותר מדי שיער ולא שיער שפיצי כזה אלא משהו יותר רך ועדין..עיניים עדינות יותר..אף קצת יותר עם אופי וכו'.[
ובכלל משהו שאני לא מבינה..מאיפה בא לך הקטע של המנגה? בתיק עבודות שלך בקטגורית "דמויות" יש שם ציורים כל כך יפים ועם אופי ,למשל שלושת הילדות שם שיושבות וקוראות ספר.. יש להם אופי הן מעניינות הרבה יותר מפרצוף מנגה שדי חוזר על עצמו ולא כל כך משתנה..(סליחה אם אני פוגעת חס וחלילה אין לי כוונה על טעם ועל ריח אין מה להתווכח כמובן אני רק מביעה דעה לא לשכוח..)
וגם הסבא והסבתא...וגם בקטגוריית קומפוזיציות..הפטריות האלה מאלפות! העלים הארנב עם הגב..(דרך אגב. זה ציור שציירת על דעת עצמך או העתקה ממשהו? פשוט נפלא)
למה לזנוח כישרון כזה?.. :cool:
דבר טוב לקחת מהמנגה וזה הציור ידיים.את מציירת ידיים מאוד טוב!
השאלה היא למה לדבוק במשהו ש(לדעתי בכל אופן) הוא בינוני בזמן שאת יכולה ליצור דברים הרבה יותר גדולים?
הייתי שמחה אם היית מעלה עוד ציורים בסגנון האחר שלך או שתעבדי עוד קצת על הציור שציירת לנסות לעדן אותו ולייהד אותו כמו שאומרים חחח ולשתף אותנו בתוצאות
אבל זו רק עצה ואת תעשי מה שטוב לך .אם את מציירת מנגה או לא זה לא משנה את העובדה שאת בוודאי בן אדם מקסים! :)
מקווה שלא יצאה תקלה על ידי. אם יש בדל של ספק שפגעתי אנא ממך תכתבי לי..ואני מתנצלת שוב מראש..
בהצלחה!:D

• הוסף לסימניות
אענה לך באישי בע"ה על כל שאלותייך ואני שמחה שאת שואלת!:) דבר שני אני ממש מעריכה את הדרך שלך לומר את הדברים ;)...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
גם אני מציירת בהשפעה חזקה של המנגה. מאמינה שכל אחד מושפע מסגנון מסויים, לא המצאנו את הגלגל וזה לא הופך את זה ליהודי יותר או פחות העיקר זה התוכן של האיור ומה ההרגשה שהוא משדר. וכמובן קומפוזיצה, או וצל, פרספקטיבה כל זה הופך את הציור למקצועי יותר.
אגב, למנגה מלללאאא סוגים אז זה לא רק שיער שפיצי יש גם מנגה שנראה מאוד אמיתי ודווקא הסוגים האלה של הנגה שייכים בד"כ לאיזור המלוכלך של הזירה...
אז בכל מקרה - תציירי איך שאת אוהבת! אבל אכן מסכימה שכדאי לנסות לתת סגנון אישי רק בשביל לייחד את עצמך, גם מאיירים שונים במנגה סטייל יש להם ייחודיות הרבה פעמים ועדיין הם בתוך הסגנון.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נו זה מה שאמרתי :/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yael;2027926:
יפה מאוד!
גם אני מציירת בהשפעה חזקה של המנגה. מאמינה שכל אחד מושפע מסגנון מסויים, לא המצאנו את הגלגל וזה לא הופך את זה ליהודי יותר או פחות העיקר זה התוכן של האיור ומה ההרגשה שהוא משדר. וכמובן קומפוזיצה, או וצל, פרספקטיבה כל זה הופך את הציור למקצועי יותר.
אגב, למנגה מלללאאא סוגים אז זה לא רק שיער שפיצי יש גם מנגה שנראה מאוד אמיתי ודווקא הסוגים האלה של הנגה שייכים בד"כ לאיזור המלוכלך של הזירה...
אז בכל מקרה - תציירי איך שאת אוהבת! אבל אכן מסכימה שכדאי לנסות לתת סגנון אישי רק בשביל לייחד את עצמך, גם מאיירים שונים במנגה סטייל יש להם ייחודיות הרבה פעמים ועדיין הם בתוך הסגנון.
בהצלחה!!

תודה רבה, רבה! הן על החיזוק והעידוד והן על דעתך על הציור שלי:)
אגב את יכולה לראות בתיק העבודות שלי את הטאצ' שלי בעניין;)

• הוסף לסימניות
חמודה הילדה :)
איזה כיף לצייר צעיפים וכפפות הה? ;)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....