כללי שיתוף ♦חורף בריא♦

• הוסף לסימניות
בס"ד
חורף בריא לכולם :)

קבצים מצורפים

• עיצוב מודעת חורף.png
    עיצוב מודעת חורף.png
    KB 44 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נראה לי שלרשום 2017 במקום תשע"ז יהיה יותר מושך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דדי;2298148:

אני חושבת שלכתוב תאריך לועזי לחנות שמיועדת לקהל חרדי שאמון על הלכה ולא משתמש עם תאריך לועזי כלל, זה ממש לא עדיף. ועצוב מאוד אם זה מה שמושך את הציבור.

ובקשר לעיצוב המודעה, יפה מאוד. כולל התשע"ז...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דדי;2298148:

...

נכתב ע"י ruchma;2298261:
אני חושבת שלכתוב תאריך לועזי לחנות שמיועדת לקהל חרדי שאמון על הלכה ולא משתמש עם תאריך לועזי כלל, זה ממש לא עדיף. ועצוב מאוד אם זה מה שמושך את הציבור.

ובקשר לעיצוב המודעה, יפה מאוד. כולל התשע"ז...

בדיוק לזה התכוון 'המשורר'

• הוסף לסימניות
מודעה יפה
רק לי הכל נראה חד מידי, שפיצי, דוקר ולא מזמין?

• הוסף לסימניות
לדעתי, אם הפרסום יקלט בפורמט הנ"ל... ויהיה כמו "קמפיין פרסום" (שכל פעם שמפרסמים על העסק הפורמט של המודעה יהיה על אותו סגנון) - אז הפרסום יצליח ויעבוד בע"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2298573:
מודעה יפה
רק לי הכל נראה חד מידי, שפיצי, דוקר ולא מזמין?

זו אופנה לגברים (לא לנשים...;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה